pondělí 29. června 2009

Upřesnění sestavy a počtu lidí ka Kozinu..

Za pár dní vyrážíme na futsalový turnaj do Oleksovic. Pomalu se nám začíná krystalizovat sestava. Nové tváře, na které jsme mohli vsázet během jarní části sezony se bohužel omluvili z účasti, naopak se do týmu pro turnaj zřejmě vrátí naše pohasínající hvězda Lukáš, která vyjádřila touhu si zahrát opět na Kozina Cupu.
.
Vypadá to, že na Oleksovický turnaj pojedeme takřka ve stejné sestavě, jako vloni. V bráně Martin H., obrana - Olin, Boris a Lob, útok - Michal, Pája a Lukin. V záloze máme ještě Ríšu, který svoji účast doufám brzy také potvrdí..
.
Z turnaje se omluvil Martin M. a Culiš, do omluvenkového listu také nepřibyl žádný příspěvek od Honzy, ani Davida, takže předpokládám, že ani oni nejedou.. Každopádně rád bych se mýlil..
.
Co se týče dámského osazenstva je to takto.. 100procentní ženy: Lucka a Monča. Dále jsem se s Oldou bavil, že Jana by na turnaj mohla dojet až večer, na zábavu. Takže s Janou se počítá nyní tak na 50procent. Dále účast potvrdila i Borisova Eva, ale s přihlédnutím k Janiné možné neúčasti, nevím jak i tento článek řetězce dopadne. Ríša, Martin H. a Michal potvrdili účast na turnaji sólo..
.
Jak tak počítám, tak to máme celkem dost lidí..
Každopádně je nutné se nějak domluvit na auťákách.. Auto beru já, snad Olin, doufám, že Boris a myslím, že by vzal i Ríša, pokud pojede.. To sou 4 auta..
.
Ještě sou tu dvě věci, které musíme vzít v potaz - jestli Ríša opravdu pojede a jestli veme auto, a za druhé, jestli by vzal auto Olin, protože pokud by Jana večer dojela, asi by měla Oldovo auto, že?
Toto je velmi nutné dořešit na DISKUZI, proto prosím lidi, kterých se kauza týká, nechť se k problematice vyjádří v co nejzazším termínu..
.
A počet lidí, při nejvyšší možné účasti je: 11 lidí - to znamená, že bychom se bez problémů vešli i do 3 aut, takže takto.. Pořešmě to spolu na té diskuzi..
.
Sraz na turnaj bude stejně jako minule před hradem krále a královny.. Na Kamínkách a to před 7:00.. V 7:00 je odjezd směr Oleksovice. V 8:00 je prezentace týmů už přímo na hřišti a zahájení turnaje.. V 8:30 start samotných zápasů..
.
Doufám, že v brzké době budu srozuměn s rozlosováním turnaje, ihned jak se tak stane, srozumím i vás všechny..

Žádné komentáře: