čtvrtek 11. června 2009

Udavač měsíce Června

Po strašně dlouhé době se k Vám vrací Vaše oblíbená rubrika Udavač. Přesně je to od konce července roku 2008. Co se stalo nového v soukromí hvězd našeho týmu? To a mnoho dalších pikantností se dozvíte v následujícím článku..
  • Ríša - čeká druhého potomka. Sláva!!! Měl by se narodit zítra - v pátek 12.6.!! Gratulujeme! Bude to holka! Všechno vím, všude sem byl..
  • Michal - nedávno mě sdělil, že od začátku července bude bohužel bez práce. Důvod jeho propuštění je snižování nákladů za zaměstnance. Nebojím se však toho, že tento jediný vysokoškolák v týmu bude mít problém sehnat práci, Michal je totiž vysoce inteligentní. Dosud, tedy vlastně do konce června pracuje jako redaktor internetového webu zabývajícího se počítači.
  • Luboš - naopak Luboš asi po půl roce doma si konečně našel práci. Zůstal ve svém oboru a nyní tedy pracuje jako obchodní zástupce firmy zabývající se koupelnami atd.
  • Olin - stále se s Janou nenastěhovali do svého nového hnízdečka lásky v Líšni. Jedna strana tvrdí (Olin), že stavba ještě není hotova, druhá (Jana) zas, že si bydlení s Oldou ještě rozmýšlí..
  • Olin - k tomuto tématu se ještě váže jedna historka.. Nedávno při jejich návštěvě nového bytu se stala malá kurizitka.. Ruku v ruce s velkou pýchou Olda a Jana procházeli svůj zbrusu nový byt, s hříšnými myšlenkami, které části nábytku ihned po nastěhování "zkolaudují"… vůně novoty se linula ze všech koutů ...a v tom dorazili až k tolaletě. Ten hajzl byl posranej až hrůza! :-) To se povidlo, co?
  • Martin H. - tuším, že během minulého měsíce se definitivně přestěhoval z Brna do Přerova za svojí přítelkyní a také za prací. Martin totiž v Přerově pracuje. To částečně zkomplikovalo jeho docházku především na tréninky.
  • David - Fana nám na nedělní předoslavě na Okruhu prozradil, že David normálně chodí hrát fotbal do malé tělocvičny na Okruhu. Proto podezření o jeho zmizení se stává nepředmětné. Nevím, proč se tedy neozve. Adresu stránek zná, moje číslo také a e-mail myslím také.. Davide, Ty už nechceš hrát? Nebo chceš, ale ne za nás? Svěř se.. Hlavně se neukvapuj a nedělej unáhlené závěry.. Všechno se dá řešit, moje tísňová linka.. 774171784, popř. email thorshammer@centrum.cz
  • Ríša - zatkl mého bývalého spolužáka, recidivistu Michala Blažíčka
  • Lukáš - odcizuje se týmu. Sice už není na soupisce, ale má velké zásluhy na letošním postupu Carpe. Nejen že chyběl na našich rozhodujících zápasech sezony - jako divák, ale nezúčastní se ani posledních dvou zápasů sezony a poté ani oslavy titulu - Garden Párty.
  • Honza - zraněný Honza nezasáhl do sezony ani jednou minutou. Příčinou toho bylo, jeho dlouhodobé laborování s kotníkem, nyní nově s kolenem, které se mu pootočilo při jednom z tréninků.

To by bylo asi tak všecko, co mě tak z fleku napadlo. Přísahám, že nové zprávy ze soukromí budu nyní nosit pravidelněji.. :-)

Žádné komentáře: