čtvrtek 11. června 2009

Předzápasové mistrovské info CDB vs. ŽVK a Technika

V sobotu si odbudeme derniéru sezony 2008/2009. V dvojstřetnutí narazíme na oba póly tabulky, nejprve na beznadějně poslední celek ŽVK a následně na jediný celek, který nás v dosavadním ročníku dokázal porazit, druhou Techniku.
.
Už minulý víkend jsme si nejen že zajistili postup, ale také první místo v tabulce. Takže v případě neúspěchu v obou zápasech nám korunu vítěze 3.A třídy stejně nikdo nesmekne. To samozřejmě neříkám proto, abych sváděl k nějaké lehkomyslnosti, ba naopak, chci oba týmy porazit - uhájit si tak jarní neporazitelnost a potvrdit suverenitu klubu.
.
Postupové počty týmů za námi. Na postup z druhého místa si stále ještě brousí zuby tři kandidáti. Technika, i-center a Dynamit. Třetí zmíněný má šance na postup však jen teoretické. Vše se bude zřejmě rozhodovat mezi i-centerem a Technikou. Jelikož s Technikou hrajeme druhý zápas, můžeme i my s postupovými kartami dosti zamíchat..
Technika má v současné době 39 bodů ( hraje s Bosonahami a s námi)
i-center má v současnosti 37 bodů ( hraje rovněž s Bosonohami a s Dynamitem)
Postupová matematika je jasná, i-center pokud chce postupovat, musí oba své zápasy vyhrát a spoléhat na naši výhru nad Technikou. A nebo, že Technika ztratí body s Bosonohama.
.
Náš první soupeř dne bude tým ŽVK - oranžové vosy, ve 13:00. Ještě na podzim to byl celek KH, dnes s omlazením kádru a s pár starými mazáky je to ŽVK. Dá se předpokládat, že pokud se sejdeme, tak bychom měli tento celek přejet. Uvidíme, nechci nic plánovat dopředu s tím, že by to taky vůbec nemuselo vyjít. Na podzim jsme KH porazili "pouze" 4:2 a to díky tomu, že jsme neměli nikoho na střídání a odběhali jsme to ve čtyřech lidech. Doufá, že se situace nebude opakovat.. pokud ne, o výsledek zápasu se nebojím. V toto utkání také vkládá svoje velké naděje sázkař Michal, který potřebuje čtyři branky ke své výhře.. :-)
.
Druhý navazující zápas však bude jiné kafé. Nastoupí proti nám Technika. Podzimní zápas skončil výsledkem v náš neprospěch 1:2 a to opět díky tomu, že jsme hráli bez střídání a navíc jsem se během zápasu zranil (koleno). Strašně rád bych tomuto soupeři vrátil to, co mu patří, uvrhnout ho do věčné tmy. Technika odehrála jaro nad očekávání dobře a po zásluze jim patří druhá příčka. Jak jsem již napsal v úvodu, poslední kolo ještě svedou velký boj na dálku s konkurentem i-centerem o druhý postupový flek. Proto věřím, že do zápasu s námi půjdou na 110 procent a budou chtít bezpodmínečně bodovat. Doufám, že jim radost překazíme.. Půjde o velmi těžký zápas mezi dvěma nejlepšími týmy sezóny.. Zápas startuje ve 14:00.
.
Předpokládaná sestava: Ze sobotních zápasů se zatím nikdo neomluvil. V omluvenkách se objevil konečně i první záznam od Culiše, který svoji účast vidí na 50 procent. Moje koleno se od minula vůbec nezlepšilo, mám ho stále nateklé a občas více, občas méně, bolavé. S účastí nemocného Honzy a zdravého Davida se nepočítá. S Lobem budu mluvit dnes a posléze napíšu do omluvenek buď že jde, nebo ne.
Takže takhle to vidím zatím já: Martin H. - Boris, Olin, Ríša, (Culiš) - Martin M., Michal, Pája, (Lob)
.
Počasí: I když dnešní dny tomu moc nenasvědčují, meteoroložky slibují na víkend pařak jak sviňa! Takže doufám, že se jim předpověď povede a víkend se vydaří..
.
SRAZ na zápas ve 12:30 na OKruhu!
.
Fuckta o ŽVK:
výhry: 1
remízy: 1
prohry: 17
skore: 38:99 (myslím, že by byla zábavná provokace si vzít pod dres triko s číslem 100 a po vstřelení první branky slavit jak o závod) :-)
body: 4 body
střelci: Náhlík 10
poslední střetnutí: s ŽVK jsme ještě nehráli
.
Fuckta o Technice:
výhry: 12
remízy: 3
prohry: 3
skore: 65:29
body: 39 bodů
střelci: Braňo Jánoš 15, Míra Kadlec 9.
poslední střetnutí: Carpe Diem vs. Technika - 1:2 (0:1)
.
Fuckta o Carpe Diem:
výhry: 16
remízy: 1
prohry: 1
skore: 93 :18 (su zvědavej, jestli dosáhnem 100 branek)
body: 49
střelci: Pája 21, Olin 16, Mrazič 15
.
Jsem pro to, aby ten, kdo dá případně "100 branku do sítě soupeřů", aby musel dát nějaký zápisný, co myslíte?
.
Ale toto je hlavní cíl hracího víkendu: 6 bodů a nepokazit Martinovi H. jeho spanilou jízdu v brankové konstrukci.
.
Druhý zápas končí ve 3/4 na 3. Poté se rozejdeme do svých domovů a následně nás čeká OSLAVA TITULU - CARPE DIEM GARDEN PARTY 2009 - budu očekávat Váš příchod na místo konání akce od 16:30. Oficiální zahájení v 17:00! Budou následovat proslovy členů klubu, rozhovory atd..
.
A ta nejdůležitější zpráva nakonec - BEČKA UŽ SE CHLADÍ !!

Žádné komentáře: