čtvrtek 14. května 2009

Hráč sezony po 9.hracím víkendu

Opět Vám přináším novou aktualizovanou tabulku soutěže HRÁČ SEZONY. V žebříčku došlo po 9.hracím víkendu k nepatrným změnám.
.
Killer Martin si i po tomto víkendu udržel suverenitu a s velkým náskokem vede před druhým Olinem. Třetí Lukin už soutěž vyhrát nemůže. Čtvrtý Martin H. toto kolo do tabulky nezasáhl a náleží mu stále čtvrté místo. Na páté místo se prodral výborným záskokem v bráně Boris, jemným rozdílem předběhl Páju, který klesl na šesté místo. Sedmý zůstává Ríša, a na 8. a 9. místě si prohodili pozice David s Michalem.Desátý Luboš přišel o vylepšení své pozice nehlasováním v tomto kole, stejně tak i Culiš, který získal opravdu pěknej balík bodů, na rozdíl od Loba však už nemá šanci ve hře zvítězit, nemá potřebný počet odehraných víkendů. Ma jedenáctém místě zůstává Honzin, bez odehraného zápasu.

Omluva: chci se omluvit za nepřesnosti v tabulce minulého kola, do tabulky totiž byl zanesen Culiš bez zohlednění jeho neaktivního přístupu k hlasování. Tudíž jeho body z minula byly stornovány a nahrazeny pěkně kulatou nulou.

Žádné komentáře: