úterý 27. ledna 2009

Superstár Lukáš

Už delší čas se chystám napsat článek o Lukášovi Čejkovi. Naší hvězdě zářící široko daleko do noci..
Asi před měsícem, možná před měsícem a půl jsem se byl podívat několikrát na jeho počínání v druhé lize, kde hostuje u známého novolískoveckého mančaftu Nasan (nové fotky ve fotogalerii).Jeho rychlé nohy a pěkné přihrávky častokrát publikum ocenilo hlasitým potleskem. Co je ale nutné dodat, na vítězství v zápase to nikdy nestačilo. V Nasanu sice podává dobré výkony, ale jako celku se Nasanu v druhé lize nedaří. V současnosti okupuje poslední místo a vyhne li se sestupu, bude to spíše zázrak.
Proč o tomto hovořím?

S Lukášem jsme měl nedávno malý rozhovor, jak že to vidí s návratem na jarní část zpět k nám do Carpe Diem. Bylo mi sděleno, že stále váhá a čeká, jestli ho představenstvo Nasanu na počátku března osoví, aby u klubu setrval ještě na delší hostování.. To by pro nás znamenalo jediné, ztratili by jsme ho. Každopádně začátkem března by mělo být vše jasné..
I když se to mnohým bude zdát možná trochu přehnané, tak já osobně mám za to, že Lukáš je velice kvalitním hráčem a jeho ztráta by byla pro klub Carpe Diem opravdu velká. Ať si to chceme nebo nechceme přiznat, Lukáš hraje u nás v týmu od počátku klíčovou roli.
Pokud by jsme si nalili čistého vína, a to vám vřele doporučuji... tak je jedno jasné - když se nedaří Lukášovi, nedaří se celému týmu.
Pro příklad tomu poslouží poslední dva víkendy Brno Open, kde Lukáš dosti nadneseně vyhořel a s tím i náš celý tým.. Spasil nás jen kontumační zápas s Kampou.
Tímto samozřejmě nechci nějak snižovat kvality jednotlivců, ale s rukou na srdci si přiznejme, že Lukáš je tahoun, přes kterého jde většina akcí.
Na druhou stranu je až do nebe volající to, jak se stále vytahuje a prohlašuje se za hvězdu. Všeobecně se ví, že Lukáš je kvalitní hráč,ale kdyby byl ještě navíc skromný ( pro někoho rozumný ), jeho užitek by byl dvojnásobnější a pro tým by měl ještě daleko větší váhu.. Takto už z principu si z něj dělá každej prdel..

Co si myslíte vy o potřebnosti Lukáše u nás v týmu? Vyjádřit se můžete v diskuzi..

Moje vyjádření už znáte..
V závěru chci dát světu najevo touhu a přání v setrvání Lukáše u týmu.. Bohužel má svoji hlavu a nic mu nezabrání v jeho cestě za snem..

Připojuji píseň o Lukášovi pro Lukáše, která se zde na stránkách už minulý týden mihla.. :-)



Žádné komentáře: