sobota 1. listopadu 2008

Lukáš opouští "dočasně" tým, jde za lepším..

Před pár minutami jsem se dozvěděl zprávu o odchodu Lukáše do druholigového klubu Nasan. Je to politováníhodná skutečnost, jelikož se tato bleskurychlá transakce bohužel dotkne i našich posledních dvou zápasů podzimu.
Lukáš dnes krátce po poledni kývl na nabídku k hostování v týmu Nasan. Tento transfer by se měl uskutečnit oficiální během příštího týdne s tím, že by za modrobílé měl nastoupit již příští víkend. Co to znamená pro nás? Jediné! V posledním našem hracím víkendu budeme oslabeni o jeho prozatimní výborné služby klubu. Lukáš slíbil, že do Nasanu přestupuje pouze na zimní přestávku a na jaře se k týmu Carpe Diem připojí, ovšem všichni známe Lukáše, náhodou ho tam někdo pochválí a on se z toho radostí pokákne a zůstane. Takže asi takto..

Jedinou zatím nedořešenou věcí je administrativní část přestupu. Lukáš si bude muset vyběhat registračku ve Slovanu, aby mohl hrát za Nasan. Ještě nevím, jakou roli v tomto hraje jeho zapsání u nás na soupisce. Jestli bude muset být vyškrtnut, či nikoliv. To vše mě má Lukáš dát v nejbližších dnech vědět, abych ho v čas mohl ze soupisky vyškrtnout a nestát mu v cestě za jeho dalším krokem v kariéře.

Pokud by se Lukáš do Carpe Diemu již nevrátil, o to více mě těší nově získané posily v podobě Martina a Ríši. Jsou to zvučná jména, která by místo po Lukášovi zcela jistě vyplnila.. Ale dost k polemizování, je nutno vyřešit pro nás nyní důležitější věc a to sestavu pro příští víkend!

Na diskuzi jsem vytvořil dva nové odstavce - vyjádření k Lukášovu přestupu a druhý k účasti na nedělním klání. Prosím všechny o vyjádření k účasti !

Žádné komentáře: