úterý 4. listopadu 2008

Důstojné ukončení podzimní části sezóny + ZIMNÍ LIGA

Už dříve padl návrh, nebo nápad na ukončení podzimní sezóny v nějakém vybraném restauračním zařízení.. Tak nějak se dohodlo i datum. Předběžně je stanoveno na neděli 16.listopadu, jelikož 17.listpadu se nejde do práce z důvodu státního svátku!
Takže na diskusi se vyslovte, jestli vám datum sedí a jestli dojdete!

Druhou věcí je zaplacení startovného v zimní lize, do které jsem nás minulý čtvrtek přihlásil. Startovné je ve výši 550 korun na hlavu. Prosím o jeho zalacení na tomto polejvání jazyka.. Kdo se nechce z nějakého důvodu zúčastnit ZIMNÍ LIGY BRNO OPEN 2009 nemusí, tato soutěž se nehraje na soupisky jako klasická soutěž, proto za nás může hrát kdokoliv kdo zaplatí..

Samozřejmě by bylo dobré pro všechny, abychom sehráli zimní ligu ve stejné sestavě jako dotěď, takže především hráči Carpe Diem.
(startovné musí být zaplaceno do konce listopadu)
Info k zimní lize..
(zkopírováno z BAF stránek)
Brněnská asociace futsalu pokračuje v tradici a pořádá od ledna do března zimní halovou soutěž BRNO OPEN 2009, jejíž vyvrcholení je plánováno koncem měsíce března 2009. Bude se hrát stejně jako loni v nafukovací hale v areálu B.A.F. na Rybnické v Brně v níže uvedených termínech. Věřím, že si z uvedených termínů velice pečlivě vyberete, aby jste se nedostali do kolize se soutěžemi, které hrajete (např. 2. liga a divize JM nebo krajský přebor JM). Startovné je 4000 korun a věříme, že po organizační stránce budete spokojeni stejně jako při loňském turnaji. V případě, že by některý ze sponzorů vašeho klubu měl zájem o reklamu na tomto zimním turnaji, může být po dohodě částka za reklamu ze startovného odečtena (podle výše příspěvku za reklamu). Proto se včas obraťte na svého sponzora a případně nám s ním dohodněte schůzku.
Přestože letos nemáme žádného sponzora turnaje, bude se hrát o řadu hodnotných (a možná i finančních) cen, které budou rozděleny mezi nejlepší týmy. Odměněn bude i nejlepší střelec a brankář turnaje.

Hrací termíny naší skupiny:
Skupina D (Brno-Nový Lískovec - Okruh, Rybnická 75 – odpoledne tj. 13 - 18 hodin):
neděle 11. ledna, neděle 18. ledna, neděle 25. ledna, neděle 8. února.
Osmifinále
Neděle 15. února a neděle 22. února 8.00 – 20.00 hodin (Brno-Nový Lískovec, Rybnická 75) dle včas uvedeného rozpisu.
Skupiny o pořadí
Neděle 1. a 8. března a neděle 15. března 8.00 – 14.00 hodin (Brno-Nový Lískovec, Rybnická 75) dle včas uvedeného rozpisu.
Finále Brno Open 2008 (Brno-Nový Lískovec, Rybnická 75)
Neděle 15. března 14.00 – 20.00 hodin (dle včas uvedeného rozpisu).

Do zimní ligy a zřejmě i do stejné skupiny se přihlásí i klub Slovan, ze kterého jsme vyčerpali už 5 hráčů, takže se můžeme doufám těšit na šťavnaté a zajímavé utkání..

Vyjádřete se na diskuzi, zdali chcete hrát zimní ligu.. Díky

Žádné komentáře: