pondělí 15. září 2008

Treninkový zápas skončil fiaskem..

Tuto neděli, 14.9. jsme si šli zahrát přátelský zápas proti týmu 3.C třídy Antabusu. Utkání se konalo na hřišti Okruh.

Sešli jsme se jak se již stalo tradicí v neúplné sestavě. Tentokrát nám chyběla celá trojice hráčů. Luboš, Boris a Lukáš. To znamenalo, že zápas jsme odehráli s Martinem v bráně, Michalem a Davidem v útoku a Olinem a Pájou v obraně. Dle Oldových slov před zápasem se Antabus také nesešel v nejsilnější sestavě, proto u nás již před zápasem vládla celkem dobrá vítězná atmosféra.
Z té nás vyvedla už první čvrthodinka zápasu, kdy jsme rychle inkasovali pár gólů, na které jsme nedokázali reagovat. Ač se to před zápasem zdálo nemožné, po celý špíl nás Antabus přehrával a troufám si říci ve všech směrech. Byli běhavější, sehranější, přesnější. Měli přesně to, co nám chybělo. Stejně jako na soutěžním zápse proti Storks jsme dostatečně neběhali a tím pádem se nenabízeli. Co jsem však shledal jako největší problém je to, že si nedokážeme nahrát a to z jakékoliv vzdálenosti. Příjde mě, jako by to každej flákal a nesoustředil se, kam míč poletí. Vždyť míče se není potřeba okamžitě sbavit z první, tak jak to bylo vidět u mnoha z nás. Ze zybtečně ztracených míčů a přehršle zkažených přihrávek docházelo k přečíslování a tím k inkasování branek do naší sítě.. Myslím, že každý o svých chybách, které proti Antabusu tropil, ví. Trochu se to probralo i po špíle v hospodě, tak doufám, že tuto neděli na trávníku vypustíme duši a získáme 6 bodů.


Chtěl bych na všechny upozornit na následující věci, které se nám stále nedaří aplikovat a ve kterých značně pokulháváme..
  • přesnější přihrávky, soustředěnost na ně !
  • nabíhání do volných prostorů, nabíhání k čáře a tím pádem uvolnění prostoru pro středového útočníka
  • hraní více do těla, pokrytí si míče tělem
  • nebát se zakončit
  • omezit zbytečné kličkování, patičky -> ztráta míče -> brejk soupeře

Utkání skončilo naprostým naším debaklem a to výsledkem 4:12 pro Antabus. Prohru psychicky neunášel Olin, který si svoji nespokojenost léčil na ostatních spoluhráčích. Já osobně si myslím, že je to naprosto zbytečné a týmu neprospívající, jak se Olin choval. Neschvaluji to, nelíbí se mi to a odsuzuji to! Očekávám oficiální vyjádření a především Olinovu OMLUVU zde na stránkách..

Toť vše Carpe Diem Forever !

Žádné komentáře: