čtvrtek 18. září 2008

Druhý hrací víkend se blíží..

Atmosféra v klubu na bodu mrazu, nervy cákají jako vroucí polévka.. tak by se dala ve stručnosti popsat nálada v klubu před následujícím víkendem. V něm se střetneme s tými United a Pörkele.
První utkání bude zahájeno v 14:00, druhé bude ihned navazovat a to v 14:45. Celé velkolepé představení se odehraje na moderním futsalovém koloseu na Okruhu. (sraz bude v 13:30)
Něco o soupeřích..
Los 3.A třídy v minulém kole svedl právě oba naše nadcházející soupeře k vzájemnému zápasu, z něhož vítězně vykročil do sezony tým United, který vyhrál v poměru 4:1. Utkání bylo velmi zajímavé a akční. Postarali se o pozdější vítězové, celek United.

Nabízím Vám výňatek ze stránek BAF, které moje slova jen potvrdí..
" Třetí třídy jsou jakousi masovou základnou našeho sportu, ale i zde se děly věci. Celodenní poklidný průběh 3.A třídy na Svážné zčeřily v posledním zápase rozhodnutí rozhodčího Bednáře a nezkrotitelné emoce hráčů United Kohoutovice. Nejprve byl trochu necitlivě vykázán kvůli přelepené náušnici hráč Plšek, který to neunesl a po červené kartě šel do sprch. To rozproudilo krev ve zbytku týmu a závěr jasného zápasu (4:1 pro United) se dohrával spíš mezi rozhodčím a Unitedem, než s týmem Pörkele. Nakonec padly ještě další dvě červené karty za urážky rozhodčího a tři hráči Unitedu budou čtyři zápasy zpytovat svědomí. Jinak nejúspěšnějším týmem dne byl i-center, který tak vede tabulku. Bodoval i nováček Carpe Diem a bez bodu je nečekaně Predators, KH, Pörkele a Orel Starý Lískovec. "
Okopírováno ze stránek BAF - sekce Fotbálek.

Jak již bylo napsáno, našemu úvodnímu soupeři budou chybět hned tři hráči. Je to jistě oslabení, ale už nyní upozorňuji, že nesmí dojít k podcenění. K utkání se musí přistoupit maximálně zodpovědně. Už minulý víkend se dá kvalifikovat jako ztráta bodů "z podcenění", proto nyní se situace nesmí opakovat. United se minulou sezonu umístilo na předposledním místě tabulky, letos jistě pomýšlejí na vyšší mety, doufám že nebudeme jejich odrazový můstek. Tak hoši, snažme se!
Náš druhý soupeř je tým Pörkele. Těžko soudit, o týmu Pörkele mám jen informace jako vy všichni. Minulou sezonu se klub potácel v krizi a utonul v bahně na posledním místě skupiny. Letos se vstup do sezony opět nepovedl a jak již bylo řečeno prohráli s United 1:4. Nic by tedy nemělo nasvědčovat tomu, že by se jednalo o nějak přehnaně silného soupeře. Doufejmě tedy v zisk tří bodů.

Na Diskuzi se objevila malá válka mezi Oldou a Michalem. Pro ty, co nebyli na zápase s Antabusem se jedná o to, že během špílu si Olda nebral servítky, a každý špatný dotek s míčem Michala okomentovat, někdy i zvýšeným hlasem. Musíme si uvědomit, že neustálé narážky a komentování toho, co se na hřišti děje je k hovnu! Myslím, že pokud by mě někdo půl hodiny někdo neustále drbal, asi vypěním. Věřím Michalovi, že takovéto popichování naprosto vezme chuť hrát. Pokud hráč hraje neustále pod tlakem tak dělá chyby, co by normálně neudělal.. Není to dobré, takováto atmosféra neprospívá ničemu. Tato kauza už dovšila takových rozměrů, že si oba začali dělat jakési podmíky.. Michal, že pokud by se to opakovalo, že by byl nucen vážně popřemýšlet o setrvání v klubu.. A Olin naopak že přestane chodit na tréniky. Tak o tom nechcu ani slyšet, je nás pět a půl a pokud si jetě další dva lidi postaví hlavu, tak to můžem rovnou zabalit. Doufám, že nebudete myslet jen na sebe a vemete ohled na i na ostatní hráče týmu, kterým by jste to zkazili a taky na mě, do klubu sem vložil mnoho úsilí a času. Chtěl bych to ukončit slovy, že doufám, že už se takováto vyhrocená situace nebude opakovat.. Olin musí ubrat něco ze svého rumunského temperamentu a Michal snad omezit věci, co Oldu tak nadzvedávají ze židle. Problém je ještě v něčem, nekomunikujem. Myslím, že pokud by sme se častěji scházeli, a to nejen na pažitu, tak si můžeme lecos vyříkat v hospodě a ne na trávníku. To se dosud neděje. Každej by řekl, co kdo dělá špatně a pokud by to ten člověk slyšel ze všech stran, myslím, že by ho to nenechalo klidným..

Žádné komentáře: