středa 9. července 2008

Startovné a propozice na sezónu

Termín odevdání závazných přihlášek a startovného se kvapem blíží - 31.7.2008. Proto Vás chci upozornit, že jsme nucen od vás vybrat startovné na sezonu 08/09. Startovné jve 3.třídě brněnského fusalu činí 1000kč + 100kč jednotlivý členský příspěvek za hráče..

Prosím vás tedy o zaplcení částky 1100kč co nejdříve, nejpozději však do 20.srpna, ať s tím nemám problémy !

Po 20. půjdu osobně odevzdat příslušné věci p.Polákovi - předesovi brněského futsalu na Rybnickou ulici v Novém Lískovci. Do té doby ještě musím nechat vyhotovit klubové razítko, bez kterého ve futsalu nelze existovat.

S výběrem peněz si zatim nevím rady, protože v blízkém plánu žádný náš fotbalový sraz nefiguruje díky jasné neúčasti. Michal 14 dní mimo - zdravotní problémy, Martin dva příští víkendy mimo, já zatim koleno taky šetřím - mírně nateklé, Luboš nevím jak na tom je, Borisa ještě na turnaji kotník bolel a Olin má možná znovu prošláplej ten nemocnej kotník. Takže vyhlašuji klubovou dovolenou, co se týče sportování, běhání a fotbalu do 20. července. Ty peníze se však musí nějak vybrat, poradíte mi na DISKUZI jak? Chcete někdy nějakej sraz? Objíždět všechny se mě teda fakt nehce..

Další věcí, kterou chci tady klubu sdělit je vyplnění oné závazné přihlášky. Jsou tam na vyplnění věci, o kterých bych možná neměl rozhodovat sám. Proto se vás na dvě zeptám:

Chci hrát v : v sobotu / v neděli
Chci hrát : dopoledne / odpoledne

Napište prosím ve zkratce na diskuzi, co by vám nejlépe vyhovovalo. Buďto se shodneme, nebo se prostě ostatní podřídí většině. Kdo se nezůčastní "hlasování" má prostě smůlu a také se musí podřídit..
Takže to vemte směr DISKUZE a řekněte svůj názor.

Žádné komentáře: