pondělí 30. června 2008

Stabilizování sestavy, možné a jisté posily..

Nedávno vyšel na světlo světa článek o nutnosti sehnat nové perspektivní hráče. Po pár dnech se zdá situace kolem možných posil o mnoho jasnější..

První již jistou posilou se stává David"Ace"Plch. Včera jsme ho měli možnost vidět v prestižním zápase mezi Carpe Diem a Zbytkem Světa, kde podal velmi dobrý výkon. Po následující debatě v hospodě na OKruhu jsme všichni zůčastnění uznali, že se jedná o opravdu dobrou posilu, kterou v našem týmu potřebujeme a vidíme v něm velkou perspektivu do budoucna. Tohoto hráče zdobí velmi dobrá a rychlá klička, má kvalitní střelu a všeobecný přehled ve hře, všo co potřebujeme a co dobrý hráč měl mít.. Vítáme Tě v týmu.

Druhou letní posilou se snad v nejbližších dnech stane včara tahoun mužstva Lukáš Čejka. Dlouho se spekulovalo o jeho hostování ze Slovanu u nás v Carpe Diemu. Nyní to vypadá, že je jednání jsou na dobré cestě a brzy oblékne celosezonně naše barvy. Byla by to opravdu velmi velká a kvalitní posila. Doufámn, že vše dospěje do zdárného konce a my budeme moci přivítat Lukáše v našem klubu.

Třetí a zatím poslední posilou by se mohl stát Lubošův kámoš Jelos. Ve včerejším zápase bohužel chyběl, to byla velká škoda. Olin projevil zájem ho ještě někdy vidět hrát, než bude ruka v rukávě. Nevím, zda se mu to v nejbližší době povede, jelikož nás čeká náročný turnaj v Hustopečích, na který zatim nebyl nominován, i když já bych se tomu osobně nebránil. Z jeho předností bych vybral především dobrá fyzická kondice a rychlost. O jeho fotbalových dovednostech a schopnostech však také nemůže být žádných pochyb.

Pokud se nhám podaří přivést do týmu tyto tři lidi, velké posily, byl by problém, který se snáma táhne už delší dobu nadobro vyřešen. Veřím v dobrý konec a doufám, že se na začátku sezony představíme i se všemi třemi novými posilamy.

Žádné komentáře: