středa 21. května 2008

Nové Beverly Hills 90210

Vážení a milí,
dočetl jsem se, že se v blízké době budou natáčet nové díly populárního amerického světoznámého seriálu Beverly Hills 90210. Z původního obsazení však zbude jen opravdu kostra. Ve vedlejších rolích by se měla představit Jennie Garth alias Kelly v roli školní poradkyně, možná Tori Spelling alias Donna a v hledáčku je snad i Shannen Doherty alias Brenda.

Proč vám o této žhavé novince píšu?

Myslím, že na takový kultovní seriál by neměl upadnout v zapomnění.. Vyrůstali jsme na něm určitě všichni, proto považuji za svoji morální povinnost vám oživit původní příběh hlavních postav seriálu, který nás doprvázel celých 10 let během našeho mládí a dospívání...

Rodina Walshových se přestěhuje z Minneapolisu na americkém Středozápadě do kalifornského Beverly Hills. Netradičně tři rodiče - Jim, Cindy a Angelo Walshovi jsou ztělesním staromódních představ a ideálů: otec Jim živí rodinu a pracuje jako klempíř, matka Cindy se pilně stará o domácnost a o vždy chutně upečené lasagne a matec Angelo je realitní makléř. Jejich děti, dvojčata Brenda a Boris, to ale mají těžší. Jsou vytrženi ze svého domácího, trochu provinčního prostředí a snaží se zapadnout mezi bohaté a světaznalé spolužáky na West Beverly High. Brenda se nejvíce spřátelí s krásnou, ale namyšlenou Kelly a s nejistou Donnou, která si na počátku třetí série pořídí malého psíčka Fidella, aby získala sebejistotu v osobním životě.. Kelly se postupem času v serálu zamilovává střídavě do Borise a Dylana. Dvojčata se seznamují i s dalšími spolužáky: Dylan je Kellyin arogantní a nabubřelý bývalý přítel, později i otec a adoptivní syn Borisovy a Brendiny matky Cindy - televizní hvězdy. Steve, Donnin pasák, je náladový surfař, do kterého se zamiluje Borisův schyzofrenní druhé já Doris. Andrea patrně nejchytřejší dívka ve škole se bezhlavě zamiluje do otce její kamarádky Brendy Jima a mají spolu malou hyperaktivní Grace. Cindy Jimův odchod od rodiny nenese příliš těžce, přece jen má stále ještě Angela. Nováček David, jen prostě chce, aby ho každý měl rád. Nakonec se mu podaří udržet si plnohodntný vztah s neodbytným Borisem, který psychicky i fyzicky terorizoval po tři série Kelly. David ještě však netuší, že Kelly terorizoval Doris a ne Boris. Společně prožívají v nelehkém období dospívání přátelství, lásky, rozchody, zklamání a další životní situace..

Doufám, že se brzy dočkáme nového pokračování.. nemůžu se dočkat.

Žádné komentáře: