čtvrtek 20. března 2008

Turnaj RED DEVILS CUP 2008



Omlouvám se všem za vzniklé nepříjemnosti způsobené mým burcováním do turnaje RED DEVILS CUP 2008, který se bude konat ve dne 29-30.3.2008.Vše bylo způsobeno tím, že termín přihlášek do turnaje se kvapem blížil - 24.3.. Pokusil sem se tedy se sehnat dostatečný počet hráčů. kteří by mohli nastoupit, ale bohužel se to nepodařilo. To zanmená, že na turnaj se NEPŘIHLAŠUJEME !
Buďme upřímní a nalijme si čistého vína, k neúčasti v turnaji přispěli tito hráči :Pavel "Já" Jeřábek - sobotní služba, nedělní účast na turnaji. Michal Koláček - psychozmatky, kdy si popletl tento víkend 22.-23. s víkendem 29.-30. 3. , později však účast přislíbil. Dále Lukáš Čejka - účast na svatbě na slovensku celý víkend. Tomáš Tůma - neozval se Michalovi Kol. . Luboš Bohm - bude vědět až v úterý, zda bude o víkendu pracovat, nebo ne. A v neposlední řadě i spoluprezident Olin Belžík, který svoji případnou neúčast svalil na páteční kalbu tzn. sobotní kocovinu. To ovšem oznámil až po dovědění se o neúčasti ostatních hráčů. Po zralé prezidentské úvaze jsme se s Olinem usnesli na tom, že nemá cenu jít hrát s polovičkou týmu a lámat situaci přes koleno.
Na druhou stranu svoji účast bez jakýchkoliv komplikací potvrdili tři Martinové. Martin Dočkal, Martin Mrázek a Martin Haluza. Posledním téměř 100procentním byl i Olin.
Dnes jsem se díval na stránky malého fotbalu a jsou zde na výběr další turnaje v průběhu června a července. http://www.futsalbrno.cz/index.php?list_folder=73
Proto doufám, že budeme v domluvě více úspěšní a na turnaj se přihlásíme. Je na to relativně dost času ...

Žádné komentáře: