čtvrtek 20. března 2008

Přihlášení do 3.třídy brněnského futsalu

Vlastní přihlášení by mělo proběhnout do léta. Zřejmně do začátku léta, přičemž starovné ve třetí třídě je 8000 kč. To znamená, že v nynějším našem počtu 8 lidí by to na každého dělalo 1000Kč. S Martinem M. a Lukášem se bude situace řešit individuálně, jelikož u nás bodou "jen" hostovat a nejsem si teď jistý, jak je to s placením. Musím se zeptat spolumajitele klubu Olina, ten ví všechno.
Osm lidí je myslím celkem přijatelný počet na hraní malého fotbalu, je však možno ještě jednoho, maximálně dva hráče přivést do týmu. Takže pokud o někom spolehlivém a solidně hrajícím borcovi víte, sem s ním.
Dále je potřeba něco, v čem budeme nastupovat, nejlépe dresy. Myslím, že sehnat dres není zas takovej problém, ve Fotbal Shopu na Solniční ulici v Brně jich vždycky měli mraky za solidní cenu, takže sehnat dres bych viděl jako problém až na posledním místě. Každopádně se musí finančně počítat se vším. Další položkou snad poslední, na kterou bysme se měli složit je míč vel.4.
Teď k samotnému zápisu klubu...
Olin mě sdělil, že už minulý rok se v kuloárech proslýchalo, že ve třetí třídě volná místa pro týmy ubývají a snad i zmizely. Proto je nutno tým zaregistrovat co nejdříve. Jsou tři možnosti jak se do třetí třídy dostat.. Ta první je, že by se soutěž rozšiřovala. Nyní má každá skupina (je jich 6) jedenáct týmů... tak posuďte sami, nakolik je tato možnost reálná. Buď nikoho nepřiberou a zůstane počet stejný - máme smůlu, nebo se soutěž rozšíří na 12 týmů, což by bylo super.
Druhá možnost je ta, že by se některý doposavad hrající celek odhlásil a my zaujali jeho místo. A to je ten hlavní důvod, proč spěchat se zaregistrováním. Čím dříve bysme byli na seznamu, tím větščí je pravděpodobnost, že by se to mohlo povést. A třetí možnost je, že to byl žvást a že nás vemou bez jakýchkoliv problémů. To by bylo samozřejmě úplně nejlepší.

Až budu vědět od každého závazně, že chce hrát, tudíž i ochoten zaplatit nutné výdaje, můžu klub zaregistrovat. A jak říkám, čím dříve, tím lépe.
Byl bych velmi rád, kdyby se nám povedlo pokusit se o registraci maximálně do poloviny dubna.

Žádné komentáře: