pondělí 25. května 2015

Zasloužené tři body

Do tabulky jsme si i minulý víkend zapsali body. Je to potěšující, navázali jsme tak na dobrý výkon z před 14dní.

Sestava: Pája - Milan, Prochy, Lukáš, Laďa, Vojta, Mira, Michal, John.

Bohužel, článek píši už dost dlouho po utkání, proto si akce a góly příliš nepamatuji. Tímto tedy prosím všechny zúčastněné, aby mi napsali asistenty branek.

Tak jen ve zkratce. Zápas se Stones B jsme odehráli celkem slušně, na naše poměry rozhodně. Po celý zápas jsme byli vyrovnaným soupeřem a pár momentech soupeře i přehrávali. Nakonec se nám však nepodařilo utkání dotáhnout alespoň k remíze. Snížení na 2:3 přišlo zřejmě až moc pozdě. Do sítě soupeře se trefil Michal a Lukáš.

Carpe Diem vs. Stones B 2:3 (1:1)
branky: Michal ( ? ), Lukáš ( ? )

Druhý zápas se nám vskutku povedl. Je to jeden z těch špílů, kdy se povede všechno a takových my moc nemáme. Do branky Attacku létalo všechno, ovšem je nutno říci že právem. Šance nám nabízené byly konečně plně využity a snad i proto se soupeře nezmohl na větší odpor. Naše gólové odpovědi na snahu soupeře jej dokonale uzemňovalo. Konečné skóre 5:1 je super. Střelci branek byli 2x Mira, 2x Vojta a jeden zářez si připsal také Laďa. Dobrá práce, borci.

Carpe Diem vs. Attack 5:1 (3:1)
branky: Mira ( ? ), Mira ( ? ), Vojta ( ? ), Vojta ( ? ), Laďa ( ? ).

V obou zápasech jsem si do brány stoupl já, Nekwish nedošel.

Bodovým ziskem jsme se dokázali vyšplhat na břeh ze sestupových vod. Jsme na 13. nesestupovém místě. Máme ovšem v posledních kolech zřejmě nejtěžší los. Hrajeme hned 3 utkání s týmy nejlepší čtverky soutěže.