čtvrtek 14. května 2015

Důležité 4 body jsou doma

V neděli jsem ukořistili důležité 4 body. Jsou to body nečekané, o to více potěšující. Stalo se tak po bojovném výkonu celého mančaftu s celky Nasa C a Agromeli E.

Sestava: Nekwish - Michal, Lukáš, Milan, John - Vojta, Mira, Pája.

V zápase s Nasanem C jsme byli po celý zápas lehce horším týmem, Nasan byl po téměř celý zápas více na míči a my pokud jsme se dostali do šance, tak byla zakočena slabou střelou, kterou lehce pokryl golman. Na druhou stranu je nutno říci, že především druhá branka v naší síti byla více než smolná, když se Nekwish zřejmě zamotal do sítě a nebyl schopný zkrotit lehký míč blížící se k bráně.. :-) No, nše slavná pětiminutovka přišla až v závěru zápasu, kdy se po přečíslení trefil Pája, když předvedl pěknou kličku golmanovi, narával mu Milan a o minutu později se míče na půli zmocnil Vojta (po zbytečné ztrátě míče obránce Nasanu) a neohroženě pádil k bráně Nasanu, střelu poté umístil pod padajícího golmana. V úplném závěru jsou dokoce sahali po 3 bodech, ovšem šance nám naskytnutá již využita nebla. Škoda. Byla by to bankovní loupež bodů se vším všudy. Remíza s tímto silným soupeřem je velice cenná.

Carpe Diem vs. Nasan C 2:2 (0:1)
branky: Pája (Milan), Vojta.

V zápase s Agromeli D jsme byli jednoznačně lepším celkem. Agromeli měli problém se sestavou, čehož jsme dosytosti využili. Úvodní branku obstaral Pája, když se po chybě golmana trefil přes celé hřiště. Poté si sled branek nepamatuji, ale postupně se trefil John po přihrávce Mirka, poté Vojta po pěkné kombinaci s Pájou, dále opět Vojta, když svým důrazem přetlačil golmana a míč mu ukopl od nohy za brankovou čáru a do střekecké listiny se nakonec zapsal i Mira, který zužitkoval Nekwishův výhoz a pololobem přehodil vybíhajícího brankáře. V závěru jsme popustili choutky svým útočným fantaziím, což se nám jako už mnhokrát dříve nevyplatilo. Neřízené útočné manévry byly potrestány soupeřem třemi brankami. Naštěstí náskok byl dostatečný a my si tak připsali 3 body z výhru 5:3.

Carpe Diem vs. Agromeli D 5:3 (2:0)
branky: Pája, John (Mira), Vojta (Pája), Vojta, Mira (Nekwish).

Důležité 4 body nás posunuly z 15.pozice na 14.pozici, ovšem stále sestupovou. Na 13.nesestupovou pozici nedosáhneme z důvodu horšího skóre a horšího vzájemného zápasu s Gooners. Ti mají tedy stejně bodů jako my. Díky všem, v neděli to byl dobrý týmový výkon.