pátek 10. října 2014

Preview: 9.a 10.kola - Zástava se nesmí dotknout země!

Musíme zabrat, hoši! Nesmíme dopustit, aby se náš klubový prapor dotknul země, dna tabulky naší skupiny!

V neděli nás čeká klíčový dvojzápas podzimu, pokud ani v tomto víkendu nezabodujeme, čeká nás jistojistě boj o holé přežití a to po celý zbytek sezony. Hrajeme s Poclainem a Kampou.

Poslední naše výsledky mluví za vše. Děravá obrana, neproduktivní útok. Tím chci říct děravá obrana celé čtverky a naopak neproduktivita celého kvarteta. Asi všichni víme, že se musí něco změnit. Krom tréninků, které jsou nově domluveny musí dojít ke změně už mnohem dříve a to tuto neděli.

V neděli zahrajeme trochu jiný systém, který zde nechci zveřejnit, protože oko soupeře je všudypřítomné. Proto všechny přítomné žádám, aby se na zápas dostavili skutečně půl hodiny před zápasem, aby bylo možné taktiku probrat a pochopit.

Druhou, asi méně podstatnou změnou bude, že se posunu z obrany do útoku. Nic převratného od toho neočekávejte, jen to, že musí dojít k nějaké změně a tohle je jeden z prostředků změn. Sice už nějaký pátek hraju v obraně, ale první sezony klubu jsem útok odehrál.  Sestavu – útok a obranu – jmenovitě poskládáme až na místě podle toho, kolik nás dojde a kdo dojde.. Jen chci, aby s tím bylo počítáno.

V neděli bych rád viděl během zápasu naše povzbuzování, nikoliv kárání a hlavně
boj srdcem. Pokud to někdo zdrbe, nekoukám a snažím se to za něj napravit.. Pojďme do toho s vědomím, že si jdeme pro body, ne uhrát solidní výsledek!

Kdo jde v neděli?
Jdou: Vojta, Prochy, Pája, Mira, Laďa, Johny, Ríša, Milan.
Neví se: zbytek.
  
Sraz je v 11:50 na KAMÍNKÁCH!