čtvrtek 14. srpna 2014

Možnosti pravidelných tréninků


Dnes mi Vojta napsal email, kde je možnost dlouhdobé tréninkové spolupráce s týmem Atlantis. Zde jsou jeho slova:

Jednalo by se o termin 17.9. - 15.4. (vcetne) a to ve velke hale na Čejkovické, tedy kazdou stredu 19:30-21h. 

Platit se to musi na fakturu cely termin. Na tym by to vychazelo 13 500! Tudiz cca 1000kc/osoba! Myslim si, ze je to dobry peniz (vemte si, kolik dame za bezny trenal hod a pul a navic sehnat halu a soupere je dnes skoro nemozne), mame soupere i halu pres zimu. 

Castka je rozpocitana tak, ze dny statnich svatku a prazdnin se nehraje a tudiz se za ne neplati!

Chapu, ze si rikate uz zase chce penize. Ale platilo by se to az kolem 15.zari takze z dalsi vyplaty, kdy tech 1000kc neni zase takova palka a mame klid i skvelou pripravu na zapasy "

Prosím tímto všechny o vyjádření se na diskuzi, zda máte o nabídku zájem, nebo ne.

Já svůj názor napíšu zde:
Myslím, že se jedná o zajímavou nabídku, ovšem dost silně pochybuju, že všech 14 lidí s tím bude souhlasit a podvolí se zaplatit. Mám osobní zkušenost, že vybrat peníze od tolika lidí, vlastně od všech lidí je někdy dost fuška. Pokud někdy vůbec komunikují. Tisíc korun je dost, což se přiznám nehraje do karet v současné době ani mě, protože teď obracím každou korunu a dávat dalších 1000 korun se mi právě příliš nehodí. Jen pro upřesnění a lepší rozhodování jsem spočítal zhruba částky o jaké se jedná..

Za náš tým by se tedy platilo 13500Kč.
V týmu je nás 14 lidí, tzn., 965Kč na osobu.
Co jsem tak spočítal, (můžu se plus/mínus jeden trénink plést, to v časovém rozmezí 19.9. - 15.4.) to vychízí na 29 tréninků.
Jeden trénink vychází na cca 35Kč. Nyní platíme na Boby kolem 50ti Kč, jen pro srovnání..
Nespornou výhodou je, že by se trénovalo i přes zimu, v pěkné hale, což by bylo pro klub jen a jen plus. Na druhou stranu si dokážu představit, že každý není do toho tak zapálený, že musí chodit na tréninky přes celou zimu a chce čas trávit s rodinou, kdo ji má, nebo jinak.. No je to na zvážení..

Nadhodím ještě jednu variantu, kterou jsem naznačil už dříve. Tréninky na Kamínkách v rozmezí září - listopad.
Platí se 250Kč na jeden trénink - hodinový.
V časovém rozmezí září - listopad mě to vychází na cca 12-13 tréninků, podle počasí a nálady, jak by se nám po podzimní sezoně chtělo.
To dává celkem částku 3000Kč za 12 tréninků. 
O tuto částku by se podělili dva týmy. Nás by tedy za celý tým čekala platba pouhých 1500Kč. 
1500Kč děleno 14ti lidmi je 110Kč / osoba za 12 tréninků. Za jeden hodinový trénink by to tedy přišlo na hlavu za směšných, necelých 10 korun. V porovnání v Boby (50), nebo halou (35) je to taky trochu rozdíl..

No nic, nebudu tady ještě víc tlachat.. Vyjádřete se.. Ale pokud by mělo dojít k variantě A - tréninky v hale, bylo by potřeba, aby se přihlásili všichni, protože čím míň lidí řekne, že nebude chodit, nebo platit, tím více by si připlatili ostatní.. A to asi až v řádu stovek..