pondělí 4. srpna 2014

Carpe Diem v příští sezoně ve 2.třídě!

Už to tak skutečně vypadá.. Přesto, že se nám nepodařilo udržet 2.třídu pro nadcházející sezonu, vypadá to, že i příští ročník budeme brázdit pažity této soutěže. Ještě to sice není stoprocentní, ale statut jistoty vše nabude v následujících dnech, či hodinách.

Byly aktualizovány rozpisy a přihlášky klubů brněnských soutěží pro sezonu 2014/2015 a klub Carpe Diem se ocitl bez vlastního přičinění opět ve 2D třídě (hrací den neděle, hřiště Kamínky a Svážná). Důvodů může být více, některý celek možná nechtěl ze 3.třídy postoupit, či naopak p.Polák vyhověl něhomu, kdo nechtěl sestoupit z 1.třídy do dvojky..  Napadá mě ještě jedno vysvětlení, což se jeví jako nejpravděpodobnější.. Může za to vyšší moc.. ;) Tak či tak, v současné době figurujeme ve 2D třídě v podobné společnosti týmů, jako minulou sezonu. (seznam celků si můžete přečíst v pravé liště stránek)

Tímto pozastavuji na pár dnů placení startovného, jelikož vyšší třída si vyžaduje i o něco vyšší startovné, které bude snad už finálně rozpočítáno. Vydržte tedy prosím a nadále sledujte stránky. Díky.

Vojta je 2.třídou nadšen.. Já osobně se 2.třídě nebráním.. Myslím, že to bude pro nově poskládaný celek velká výzva. Těším se, jak se s tím popereme.. Je to dobré i z toho důvodu, že je nas v týmu hodně a ve 2.třídě je přece jen o pár zápasů více, než ve třídě třetí.. Tak ať si všichni zahrají dosytosti..