čtvrtek 10. července 2014

Info před turnajem..

Malé shrnutí před odjezdem na slavný turnaj u Hladkých Životic. Z Brna by nás v sobotu mělo odjet 6 lidí ve dvou autech.

1 auto: velitel vozu – Prochy, pasažéři - Mira a Sykec.
2 auto: velitel vozu – Milan, pasažéři – Nekwish, Pája.

Koukal jsem na mapu a měli bychom být na místě cca za 1,5 hodiny s tím, že máme být na místě v 8:30. Petr bude prý stát v určenou dobu u dálnice (sjezd 330) a mávat půlenou vlajkou se znakem Hladkých Životic na straně jedné a Carpe Diem na straně druhé.  

Trošku se turnaje obávám. Myslím, že to bude vše, jen né to, co potřebujeme pro naši hru (přesto se těším). Systémem 5+1 jsme nikdy nehráli a zatím si nedokážu sesumírovat, jak to budeme hrát.. Myslím, že by byla na místě taktika 2-2-1, se 2mi obránci a 2mi záložníky a jedním hrotem, nebo 2-1-2 s tím, že Prochy by byl středovej Valderrama – pojítko mezi ofenzívou a defenzívou a rozdával míče. No nějak se to vyvrbí.  Větší hřiště nám zřejmě také do karet nenahraje, při naší úsporné taktice, kdy se hlemýždíme celý zápas v prostoru 10ti metrů čtverečních  a naše kondička je dlouhodobě rovna stoleté stařeně. No a poslední, co mě trochu děsí je, že podobné turnaje jsou většinou zastoupené týmy hrající velký fotbal, to znamená mladí, ambiciózní a hlavně rychlí borci. Míč č. 5 bude pro mnohé velkou novinkou, po letech zkušeností s míčem s menším bez odskoku. Pro mě teda rozhodně. Zdá se mi, že uspět a neudělat totální ostudu lze pouze pozornou defenzívou ve stylu Řecka. (a míče odkopávat co nejdál do rybníka)

Petr má jednoho jistého kolegu, který nám početně vypomůže a možná i druhého.. No.. samotné Carpe se sejde ve složení  6+1, takže bychom měli pouze jednoho na střídání. Takto se rýsují hned tři, což je jen dobře..