pondělí 17. března 2014

Turnaj nadějí jsme zvládli s jedním bodem na kontě

Včerejším turnajem Nadějí 2014 jsme oslavili 6.narozeniny klubu. Přesně 16.března 2008 jsem ho spolu s Olinem založili. Turnaj pořádaný v nafukovačce na Okruhu však nedopadl podle představ, jak bychom si přáli. Oproti loňskému výsledku jsme však získali o jeden bod více.. ;) loni jsme tedy nebodovali.. Dá se tento úspěch opravdu zařadit do kolonky úspěchů klubu? ;)

Z pěti zápasů - tzn. 10ti poločasů jsme solidně herně zvládli  pouhé tři poločasy. Zbytek byl dle mého skromného názoru soupeř lepší a výhry si ve většině případů tedy zasloužil. Nedokázali jsme mnohdy udržet dobrý výsledek.. hned ve třech utkáních jsme vedli a výsledek ztratili! Chyběl nám jakejsi faktor X, kterej právě třídí úspěšné týmy od neúspěšných..neměli jsme včera na vítězení jednoduše koule! Pozitivem však je, že jsme se setkali v dobrém počtu, takto bych si představoval i odehrání jarní části soutěže.. 

CD vs. DUDES CITY 2:2
CD vs. EVO 1:2
CD vs. ANTABUS 2:3
CD vs. STONES 0:2
CD vs. POCLAIN 2:4

V šestičlenné tabulce jsme skončili na posledním šestém místě s jedním bodem na kontě. Ze skupiny postoupil STONES, ANTABUS A POCLAIN, kteří shodně získali po 10ti bodech.