středa 8. ledna 2014

Pokus o zvrat, tréninky..

Akcí na poslední chvíli se snažil Petr zachránit situaci ohledně zrušeného turnaje Kobas Cup. Jednalo se o přihlášení na hustopečský Novoroční turnaj ve stejný den konání, tedy v sobotu. Jedno místo se po dotazu Petra uvolnilo a bylo tedy na nás, jak se k situaci postavíme.

Nakonec vše dopadlo, tak že se na turnaj nepřihlásíme a to z následujících důvodů: Petr psal lidem, kdo by šel a dosud by to vypadalo pouze na 4+1. Neúčast hráčů, kteří původně přislíbili svůj start na Kobas Cupu je zapříčiněná pozdní dobou základní skupiny, kam bychom byli vloženi, jako náhradníci. Naše skupina by začínala až v 17 hodin, což se samozřejmě nemusí všem hodit.

Druhým mínusem turnaje je jeho struktura. V základní skupině jsou pouze 3 celky, z nichž postupují 2 nejlepší. Jeden z našich soupeřů by byl loňský a předloňský vítěz. Z toho by čouhal velkej malér..

Tak si to shrňme..
Hustopeče přece jen nejsou za rohem, v sobotu v podvečer bychom odehráli 2 zápasy základní skupiny a tuším že by to byla i naše konečná.. a navíc si nechat dát na prdel od loňských a předloňských leaderů za 1300 startovného není příliš lákavá nabídka… Kdyby byla základní skupina vícečlenná a měli jsme jistotu například čtyř špílů, bylo by uvažování o přihlášení zase trochu jiné, ale takto říkám za sebe NE. Dále bychom museli sehnat alespoň dva lidi na doplnění kádru.

Co dále?

Tréninky jaksi pokulhávají.. Nebo možná spíše už leží někde přejeté na silnici. Poslední 4 byly zrušeny bílovičáky z důvodu jejich neslezení se. Uvidíme nyní v pondělí, snad půjdou konečně do sebe a my si zahrajeme.. V pondělí se rovněž budeme tréninkově loučit s Petrem, který se už v polovině měsíce stěhuje a dále bude dojíždět až na dubnové soutěžní zápasy. Přesto prosím všechny, aby se zapsali na pondělní trénink zda jdou, nebo ne. Je zde ale bohužel stále velká možnost, že trénink opět nebude..