sobota 25. ledna 2014

Interní audit - hráčská základna

Během dvou dnů, od nichž jsem přebral klub byl proveden interní audit. Klub jsem musel zkontrolovat ze všech stran. Rád bych Vás seznámil s výsledkem co se týče hráčské základny:

Michaldo - stále stoná, jeho návrat na pažit, či palubovku je však odhadován v řádu dnů. Od února bych chtěl začít s lehkým tréninkem. Za nehty Michalda uvízla částka 1100 za zrušený turnaj Kobas Cup.Musí se zjistit, kdo na tuto částku přispíval a společně s doplatky ostatních bude použita na nějaký z následujících turnajů.

Prochy - stále stoná, jeho návrat je naplánován na konec února.

Tomáš - mojí nemilou povinností je Vás seznámit se stavem Tomáše. Mluvili jsme spolu a vypadá to, že ho v našich barvách už letos neuvidíme. Jaro je odpískáno jednak z důvodu přetrvávajícíh problémů s nohami, za druhé osobními problémy.

Petr - odstěhoval se nám k Ostravě. Na trénincích ho už neuvidíme, na zápasech ano. Spolu s Milanem to byl nejpilnější chodič na tréninky a zápasy, prozatím poloviční ztrátu pocítí celý klub, o tom jsem přesvědčen.

Mira - nemá cvičky do haly. Proto jsme ho neviděli na žádném z dosavadních tréninků..

Ríša - mrtvej brouk co se týče stránek a tréninků. Na sezonu ale bude jistě připraven.

Nekwish - ukázal se na posledním tréninku v Bílovicích. Zdá se, že je konečně nasměrován tím správným směrem.

Sykec - spokojenost, když může, na trénink dochází.. Paráda!

Milan - to samé, pro mě opora v týmu.

Pavel - ve spolupráci s Petrem se daří vyřizovat jeho přestup z týmu Excalibur. Tuším, že transfer spěje ke svému konci. Prosím o zaslání nějaké fotky, ať může být přidán do profilu pravé lišty základní webové stránky.