pondělí 2. prosince 2013

Prochy - jak ho chce mít velkého?

Posledních pár dnů, týdnů a měsíců se řeší Prochy. Ano, ten Prochy, který je na seznamu zraněných hráču věhlasného clubu CARPE DIEM BRNO 08. 

Vše začalo cca před 2 měsíci, kdy se, jak sám říká "zranil". Nejprvě to začalo tříslem, ale potom jsme dostali info od jednoho brněnského análního znalce, že by to tak s tím tříslem ani nemusela být až taková pravda. Proslýchá se totiž, že by měl podstoupit (možná se tomu už i stalo) nějaký zákrok v okolí břicha. Nějaké změnšení, výřez či co. Někteří ale tomu říkají LIPOSUKCE!  

Na wikipedii se doslova píše toto:
"Liposukce, neboli odsávání tuku, je operace, při které je z různých míst lidského těla odsáván přebytečný tuk. "


No uznejme sami, to by na Prochyho sedělo, no ne? Navíc tomu všemu nahrává i diskuze na stránkách CD, kde si za Boha nemůže vybrat VELIKOST nového dresu! Jednou je to XL, jednou zase blaznivé S či M. My znalci však již dávno víme, v čem skončí. Ano ano, je to XXL!!!  Je všem jasné, že již nepatří mezi mladíky. Ba dokonce, dle barvy svých bujných kadeří, by se dalo říct, že již dávno přešel z věkové skupiny mladých elegánů, do skupiny těsně předdůchodového věku. No a zřejmě právě proto chce začít novou, krásnou a hubenější část svého života. Tak mu tedy dopřejme klidu na rozmyšlení, uzdravení a hlavně Prochy, smažáku zdar!

Petr