pátek 29. listopadu 2013

Mediální spekulace

"Článek zkopčen ze sportovní rubriky celostátně prodávané nejmenovaného deníku:"

Tradiční brněnský futsalový celek Carpe Diem, aktuálně hrající ve 2D brněnské třídě nemůže být spokojen se svým tabulkovým umístěním v letošním ročníku soutěže. Cestu ven z bláta, ve kterém je celek zatím pouze po kotníky (jelikož je soutěž ve své polovině) vidí v posílení kádru o dva nové členy, kteří by během zimní pouze měli nazout klubové střevíce s gumovými kolíčky.

Obě jména byli již odtajněny během podzimní pauzy, nejsou tedy žádným tajemstvím. Jedná se o zkušené a protřelé šedé vlky futsalového pralesa Pavla Bergera a Radka Němce.

Jaký je aktuální stav přestupových tahanic jsme zjišťovali u managera klubu Pavla Jeřábka, kterého jsme telefonicky zastihli na zasloužené dovolené na Hawai. 
Co nám dnes už legenda klubu sdělila? „Nezlobte se, k věci se nebudu vyjadřovat. Kdo vůbec jste?“ Vypadá to, že Král Pája, jak je nazýván svými spoluhráči nebyl právě v dobrém rozpoložení, proto jsme požádali o vyjádření v současnosti zastupujícího vedoucího, mnohem příznivěji naladěného Petra. 
Co nám k přestupu řekl? „Tuto informaci můžu potvrdit. Probíhají přestupová jednání s klubem Excalibur o transferu Pavla Bergera a jak se zdá, vedou k rychlému a zdárnému konci. Finanční vyrovnání mezi kluby Vám nesdělím, s tím ani počítat jistě nemůžete. Prakticky zbývá už jen zdravotní prohlídka, kterou provedu osobně a Pavel může za klub Carpe Diem nastoupit. Ohledně Radka Němce Vám bohužel nic blíže říci nemohu, nemám v tuto chvíli potvrzené žádné ověřené informace, nezlobte se.“ Tolik k vyjádření zástupce klubu CD Petra Balhárka.


Z vyjádření obou hlav z vedení klubu lze usuzovat, že přestup prvně jmenovaného Pavla je již téměř hotovou věcí, ovšem ohledně Radkova příchodu se vyrojilo poslední dobou stále více nejasností a neúplných informací, což nepřímo potvrdil svými slovy i Petr. Domněnky o tajemném oblaku kolem přestupu Radka potvrzuje i fakt z klubových stránek CD, kde se dosud Radek Němec nijak nevyjádřil k důležitým událostem  a dění v klubu. Jak dopadne tento přestup? Rozšíří se celek působící na brněnské scéně necelých 6 let o jedno, či dvě jména? Na to nám odpoví následující měsíc.