sobota 23. listopadu 2013

KOBAS CUP rozpočítán, výběr peněz

Až na tradiční černé ovce týmu :-) se už téměř celé mužstvo vyjádřilo k účasti na Kobas Cupu 2014. Níže je tabulka s rozpisem částek, která je potřeba zaplatit.

Na turnaj se z klubu přihlásilo v tuto chvíli 7 lidí, což je dostatečný počet - Petr, Mira, Milan, Ríša, Sykec, Nekwish, Pavel.

Svoji účast zamítl Tomáš a Pája (pokud by bylo málo lidí, šel bych). Nevyjádřil se Prochy a Radek. Michaldo má rehabilitaci s nohou až do ledna, takže s ním počítat zřejmě také nemůžeme. Jak ho znám, zdráv bude nejdříve v polovině jarní části soutěže.

Co ovšem Michaldovi nebrání je se opět ujmout otěží finančníka klubu. Prosím tedy všech 7 přihlášených hráčů, aby poslali 158Kč / osobu na Michaldův účet. Pokud by došlo ke změně u zbylých 5ti lidí - že by nakonec někdo hrál, řešil by se výběr individuálně stejnou částkou. Ta by se poté buď rozdělila mezi ostatní, nebo by zůstala v kase klubu jako rezerva.

Číslo účtu je: 670100-2209143634/6210
Zprávu pro příjemce uveďte své jméno + turnaj. Takže například: "Albert Kobas"
Částka: 158 Kč

TERMÍN PRO VYBRÁNÍ PENĚZ JE DO KONCE LISTOPADU, což je do konce příštího týdne!! není to žádná velká pálka, tak doufám, že s vyýběrem nebudou potíže.. Prosím pohlídejte si to, ať to Michaldo do konce měsíce má na účtě! Díky.