čtvrtek 20. června 2013

Prázdninový program

Prázdninový program by mělo být především lenošení, na tom se asi všichni shodneme. Přesto jsme se včera domluvili na pár akcích, které bychom spolu mohli spáchat. A to konkrétně na těchto:

Nohejbalový turnájek se špekáčkem a pivem:
Jako nejbližší společná akce se jeví červencový nohejbalový turnájek. Tomáš navrhl bezva místo, kde je hřiště, pivo a ohniště. Jedná se o hospodu v tuším Černovicích. Myslím, že máme všichni po náročné sezoně nárok na pořádného buřta, ne? Vybrat správný termín je už ale druhá a ta těžší věc.. Padly sobotní termíny 6.,13.,20., nebo 27.
Je na nás jak se domluvíme, ale je jisté, že některé termíny jsou pro někoho už teď vyloučeny..
6. – Petr v práci
13. – můžou zatím všichni, co byli včera přítomni (Mira, Prochy, Tomáš, Petr, Pája)
20. – nemůže Petr, Pája, Michaldo
27. – asi můžou všichni – navíc Tomáš má 25.narozeniny! (ne dvacáté páté, ale dvacétého pátého :-) )
Jak to teda vygómeme? No..asi v prvé řadě by měl Tomáš zjistit, který z termínů je na hřišti volný a pak by se podle toho zařídilo vše ostatní. Já jsem tedy nejlépe pro termín 27., nebo 13.

Prázdninový futsalový turnaj:
Tím, že byl schválen nohejbalový turnaj, byl mírně na druhou kolej odsunutý prázdninový turnaj. Bylo tak nějak všeobecně domluveno, že pokud bude ten nohejbálek, tak bychom se nějakého turnaje zúčastnili zřejmě až v srpnu.

Srpnové soustředění:
Tím, že byl schválen odsun prázdninového turnaje, bylo mírně na třetí kolej odsunuté srpnové soustředění. Má se konat v termínu 23.-25.srpna. Soustředění dostává první malé trhliny. Každý má na srpen nasmlouváno mnoho akcí a třídenní výlet je pro 30letého člověka už akce gigantická, která si zabere přípravu fyzickou i psychickou mnoho týdnů dopředu. Proto zůstává toto téma nadále otevřené a jistota konání je zhruba 64ti procentní. Procento kleslo z původních 82, vypočítáno trojčlenkou. Domluvíme se definitivně na další společné akci.

A ještě slíbená minipróza pro Miru:

Jednou v akci za kačku,

Koupil pluh a sekačku,

Pole míň než jeden akr,

Zoral Mira – Madrfakr.