pátek 17. května 2013

Řešení střídání do konce sezony



Je potřeba rozřešit tajenku střídání pro tuto neděli a příští sobotu. Vypadá to, že oba termíny budeme opět v plném počtu, tzn. 9 lidí do pole.

Rozhodl jsem se, že tuto neděli nebudeme se sestavou hýbat. Budeme hrát v devíti lidech v poli. 4 obránci a 5 útočníků. Kdybychom totiž pokračovali v střídání útočníků po poločasu pokračovali, tak dva hráči by si v neděli zahráli skutečně jen 20 minut, což je hovadina. Kdyby se hráli zápasy dva, tak je to o něčem jiném.

19.5.
CD vs. MODŘICE – hraje všech 9 lidí

Pokud nastane stejná situace i za týden, bude to řešeno následovně.. Pokračováním v tom, co jsme minule nedokončili. Minule si odbyli nucenou pauzu Petr a Prochy a proto zbylí tři útočníci, kteří ještě poločas neseděli, si každej jeden z poločasů odsedí.. Je to férové.

25.5.
CD vs. BOSONOHY
1. poločas: Petr, Prochy, Tomáš, Mira (sedí Pája)
2. poločas: Petr, Prochy, Tomáš, Pája (sedí Mira)

CD vs. ST.LÍSKOVEC
1. poločas: Petr, Prochy, Pája, Mira (sedí Tomáš)
2. poločas: nemá cenu načínat nové kolo útočníků, protože by se mohlo stát (jako že by se to i určitě stalo), že by se celé kolečko 5ti útočníků do konce sezony neprostřídalo. A to by bylo vůči jednotlivci unfér. Proto bude v tomto případě obětován jeden z obránců, který si posedí. Místo něj pozici obránce zaujmu já, nebo Prochy.

8.6.
V posledním hracím víkendu (ŠPILBERK, ETHANOL), dne 8.6. je v přítomnosti již omluven Sykec, takže to vypadá, že tam to řešit nebudeme a hrát se bude v 8mi lidech.

Je to všem jasné? Prosím o připomínky, názory, námitky.. (třeba že bych měl hrát všechno atd.) Pokud se cokoliv změní, v tomto, nebo v tom dalším víkendu ohledně přítomnosti, bude vše řešeno podle nastálé situace.