středa 15. května 2013

Preview: Modřice



Bohužel, naše budoucí dvě akce se kryjí s hokejovým mistrovským, je to mrzuté. Nejprve ve čtvrtek s čtvrfinálovými duely a nakonec i se zápasem o 3.místo, v neděli. Nedá se nic dělat, zkrátka zápasy, které v televizi neuvidíme, budeme muset oželet..nebo aspoň z části.

V neděli nás čeká jediný zápas a to s Blajkecem Modřice. Soupeř je v tabulce na 7.místě a načíná tak druhou, již lehce bodově oddělenou skupinu účastníků soutěže. Na podzim se nám povedlo soupeře přehrát v poměru 5:2, přičemž jsme brzy prohrávali 0:2. Svým dobrým výkonem se nám nakonec povedlo zápas otočit a získat tři body do tabulky. Na jaře stojí za zmínku velice dobrý zápas Modřic s Bolestí, který před dvěma týdny uplichtil na 1:1. Jednobodový zisk si připsali také v zápase s Bosonohami a marným Psychotipem, který jako jediný na jaře porazili.

Sestava se zdá být stejná, jako minule. Vypadá to, že se opět sejdeme v plném počtu, což samozřejmě chválím, ale na druhou stranu mě to opět dělá vrásky s poskládáním útočníků, pokud se sejdeme v pěti. No uvidíme..
Předpokládané sestava: Nekwish – Milan, Ríša, Sykec, Michaldo – Prochy, Mira, Tomáš, Petr, Pája.

Začátek zápasu je v 17:15, sraz tedy bude v 16:45!