úterý 9. dubna 2013

Preview: Řečkovice B, RST


Pouštím se do prvního preview roku 2013. Už za pár dní Carpe Diem vstoupí do jarní části soutěže 2013/2014.

Týmem v posledním měsíci zmítá silná marodka, takže do prvního hracího víkendu nastoupí mnozí značně pochroumaní. Jediným už dopředu stoprocentně omluveným je však pouze Michaldo. Já osobně bych v sobotu rád nastoupil, ovšem nevím, jak to dopadne. Kotník mě stále bolí. Stejně jako já na tom je Prochy a Sykec se potýká s kotníkovými problémy už delší dobu. Sestava, pokud budeme velkými optimisty, by měla tedy vypadat takto: Nekwish – Ríša, Milan, Sykec, Pája – Prochy, Mira, Petr, Tomáš.

Soupeři nám budou tito: Řečkovice B a RST.
Na podzim se nám v úvodním střetnutí podařilo Řečkovice porazit výsledkem 4:1. Nebyla to ovšem procházka růžovým sadem. Soupeř se cukal jako kapr a klouzal nám ze špalku, jako by byl všemi mastmi mazaný. Nakonec se poprava přece jen konala a my si úvodním vítězstvím pomyslně otevřeli bránu ke spanilé jízdě podzimem. Řečkovice jsou momentálně na posledním 12.místě skupiny.

Zápas s RST skončil podobným výsledkem, kosmetickou úpravu udělala jen jedna branka v naší síti navíc. Utkání tedy skončilo 4:2 v náš prospěch. Hattrickem se blýskl tehdy ještě zářící klenot řad CD El Fenomeno. Podle posledních výsledků a tréninkových výkonů našeho soupeře se dá očekávat, že půjde o tuhý boj. RST je po podzimu na 6.místě skupiny.

Zápas s Řečkovicemi B startuje v 15:30. Sraz na zápas je tedy v 15hodin na Okruhu! A pánové, V SOBOTU!!