středa 13. února 2013

Preview: zápasy o umístění na Brno Open

Už za pár dní nás čeká naše poslední vystoupení na turnaji Brno Open 2013. V neděli změříme síly ve skupině o celkové umístění s týmy Anitals, Gooners a Gentlemans - bpoj o 21.-24.místo v turnaji celkově.

S týmy Gooners a Gentlemans jsme se ještě ve své pětileté historii nestřetli, to vím jistě. S Anitals to tak jistě nevím, každopádně soupeře znám, protože to je současný tréninkový partner Antabusu, se kterým jsem si tu a tam šel kopnout. V nedělních zápasech prakticky o nic nejde, snad jen o dobrý pocit ze hry a abychom neodešli z turnaje jako zmoklý slípky. Jde o to si zahrát a futsalem rozdávat radost, tak jak to dělá třeba Michaldo.

Se sestavou byla malá potíž. Už dříve avizoval svoji neúčast Sykec, nyní je na seznamu nepříchozích i Mira s Prochym. Michaldo je zraněn. Z tohoto důvodu jsem požádal o výpomoc bývalého hráče Carpe, aktuální hvězdu Slovanu B, Martina „El Tigre“ Mrázka, který účast potvrdil. Tím také určil sestavu, jakou budeme v neděli disponovat: Nekwish – Ríša, Milan, Pája – Petr, Tomáš, Martin.

Budeme tedy mít tři do obrany a tři do útoku. Doufám, že to vše bez problémů zvládneme..i když budou ten den tři zápasy.

Sraz v neděli na Okruhu je ve 13:05. První náš zápas startuje ve 13:30.

Rozpis zápasů:
13:00  Gentlemans - Gooners
13:30  Carpe Diem - Anitals
14:00  Carpe Diem - Gooners
14:40  Gentlemans - Anitals
15:10  Gentlemans – Carpe Diem
15:40  Gooners – Anitals

Dále bych chtěl upozornit, že jelikož hrajeme v neděli, opět odpadá pondělní trénink.. A poslední věcí je…že kdo ještě nezaplatil Petrovi za šálu(y), nechť tak co nejdříve učiní, nebo ať to vezme v neděli na zápasy!