středa 12. prosince 2012

Zaplacení startovného, páteční akce


Dnešní článek bude rozdělen do dvou částí. V jedné si povíme o placení Brno Open 2013, v druhé o páteční akci v hospodě.

Startovné 4000Kč má být do pátku zaplacené předsedovi BAF. Máme vybráno v termínu, kdy jsem určil? Nemáme.
Do 7.12. nezaplatil Ríša, který na stránky nechodí (proto zpoždění) a Nekwish. S Ríšou se už náš finančník Michaldo domluvil a snad už má i peníze na účtě, Nekwish je zatím mrtvej brouk. Snažím se mu volat a psát, zatím bez úspěchu. Nezbývá než věřit, že se mi brzy ozve, nebo se nějak spojíme.. Situace se mě však přestává líbit, komplikace je to nejen pro mě, ale i pro ostatní lidi.

Druhou nepříjemností je, že Brno Open nebude hrát Michaldo, z důvodu zdravotního. Jde na nějaký zákrok s mordou. S tím je spojeno samozřejmě i mnoho klubových vtipů, že si například jde konečně spravit nevymáchanou hubu, nebo že chce mít stálý úsměv.. Každopádně z klubového hlediska to znamená, že nás bude o jednoho méně. Nikoho shánět nebudeme a sestavu ponecháme čistě v režii našeho současného klubu. Znamená to, že si všichni na pátek prosím připravte 40 korun, které odevzdáme Michaldovi, který v placení má svých 400, o které je blbost, aby přišel.
Celkové startovné na osobu tedy je 440Kč.

V pátek se sejdeme v Piváriu nad sklenkou zlatého moku. Podle předběžných informací bychom měli být komplet, kromě Mirka, který jde asi na lepší.. Rezervace je dána na 19 hodinu, zřejmě na jméno našeho gološe, který celou rezervaci zařizoval.
Adresa restauračního zařízení je: Dvořákova 3, Brno.

Těším se na hojnou návštěvu a současně bych rád pozval, pokud někdo bude mít chuť a čas, i bývalé spoluhráče, současné kamarády a samozřejmě i jejich lepší polovičky (aspoň se to tak říká).

Takže v pátek čau!