pátek 9. listopadu 2012

Petr Radamel Balhárek je zpět, příští trénink už v Bílovicích


Včerejší trénink byl poslední z letošních venkovních a nebyla to zrovna hitparáda zábavy. Musím se přiznat, že včerejšek mě příliš nebral, protože z RST přišli jen 3 hráči (SMS byla domluva na klasickém tréninku) a tak jsme poskládali dvě mužstva převážně z našich hráčů. Nemohl jsem v sobě najít motivaci a tak jsem dělal kraviny, za což se omlouvám. Na zápase se budu snažit o sto procent více, nebojte.

Velkou a dobrou zprávou je návrat ztraceného hocha, Petra Radamela Balhárka, který šel zkusit kotník plně zatížit po zranění, které prodělal zhruba před měsícem. Kotník vydržel a Petr odehrál fantastický part. Byl jako lev, co se vydal na lov.

Jak už bylo dříve řečeno, příští týden ve čtvrtek trénink není (domluva s RST) a sejdeme se až v pondělí 19.11 na prvním halovém tréninku v Bílovicích s tamními domorodci.
Po minulém zápase už proběhlo pár domluv ohledně odvozů, přesto sem umisťuji telefonní čísla všech hráčů klubu (kromě mě a Ríši), aby jste se mezi sebou mohli domlouvat a hlavně, aby jste si čísla uložili pro pozdější použití. Jediný já budu jezdit z druhé strany z Adamova a Ríša chodit nebude.

Nekwish – 732 250 650
Michaldo – 721 579 945
Sykec – 739 636 892
Milan – 777 513 272
Tomáš – 777 184 325
Mirek –  737 060 538
Prochy – 774 580 181
Petr – 607 672 026

Ještě sem zkopíruji to, co o hale napsal Tomáš a vysvětlení, jak se k ní dostat:

„Adresa a navigace k fotbalovému svatostánku hala Bílovice
Hala se nachází na ulici Komenského hned vedle obecního úřadu Bílovic, pro všechny kromě Páji, kteří pojedou z Brna přes Obřany směr Bílovice se budou držet stále po hlavní a těsně před železničním podjezdem Bílovického nádraží je odbočka do prava, kam i odbočíte, po levé straně budete míjet restauraci u Ševčíků, kde se i na prvním srazu můžeme před ní sejít a dojít pár metrů pěšky nebo pojedete kousek dál rovně a po pravé straně se dá u úřadu zaparkovat vedle brány kde je i cedule s nápisem sportovní hala. Pro Páju, který pojede z druhé strany podjede železniční most a dá se hned vlevo a dál už je to jasný Kdyby byly potřeba další informace ptejte se????????“

Doufám, že je vše jasné..