středa 14. listopadu 2012

Brno Open 2013 přihlášen


Dnes jsem nás přihlásil do zimního turnaje Brno Open 2013, kterého jsme rok co rok účastníkem. Jen jednou ze čtyř případů se nám podařilo postoupit z devítičlenné skupiny (postupují první 4) do další fáze o pohár, což jasně ukazuje, jak kvalitně bývá turnaj obsazen.

Veškeré zápasy základní skupiny odehrajeme v lednu. V únoru se hraje buď play off, nebo všechny ostatní týmy o celkové umístění v turnaji, takže si stoprocentně zahrajeme i jeden víkend v únoru.

Podle vyjádření většiny jsem nás přihlásil do nedělní dopolední skupiny, hrající se v časech od 8:00 do 13:00. Každý lednový víkend změříme síly s dvěma načaty z různých úrovní soutěží.

Už nyní jsou v naší Céčkové skupině přihlášeny 4 mančafty z 9ti a je to mišmaš, jak se patří. S největší pravděpodobností tak změříme síly s krajským týmem z Bučovic (4 soutěže výše,nežli my) nebo s týmem R.I.P. z 1.třídy. Dalšími dvěma účastníky naší skupiny jsou prozatím Adrenalin (2.třída) a Antabus (3.třída). Skupiny se budou průběžně doplňovat, tak až bude kompletní, napíšu článek s upřesněním soupeřů a také s přesným rozpisem zápasů.

Důležitou věcí je zaplacení tohoto turnaje. Startovné za mančaft je 4000 korun. Při našem počtu 10ti lidí (počítám s tím, že chtějí hrát všichni) to vychází 400 korun na hlavu. Tuto částku posílejte Michalovi Koláčkovi na č.účtu: 670100-2209143634/6210 (mBank) a to nejpozději do neděle 9.prosince 2012. Zprávu pro příjemce zadejte prosím své jméno.

Ohledně tréninků v lednu se domluvíme posléze, protože v neděli hrát dva zápasy a v pondělí trénovat by šlo asi ztuha.