čtvrtek 4. října 2012

Preview: Modřice


Na Svážné se v neděli odehraje další kolo naší 3A třídy. Ukončujeme celý nedělní seriál zápasů a tak si musíme namastit svaly až v podvečer. Přesně řečeno, náš zápas s Modřicemi má start až v 17:15!

Modřice jsou momentálně na 7.pozici. Těžko soudit soupeře, se kterým jsme se utkali jen jednou a to na turnaji Red Devils Cup. Tehdy jsme si připsali výhru. Zajímavostí je to, že se utkávají dva týmy s nejméně obdrženými brankami. Modřice jich zatím dostaly pouze devět, Carpe Diem o branku více. Na druhou stranu Modřice je jeden z tým, který má nejméně vstřelených branek, tuším že 9. My jsme prozatím nejlépe střílející celek s 26 brankami. Budou hrát tyto statistiky nějakou roli? Netuším, každopádně to bude chtít soustředěný výkon už od začátku a hlavně nic nepodcenit.

Co mi dělá trochu vrásky na čele je sestava, ve které v neděli nastoupíme. Marodka se rozrostla ještě o Nekwishe, ale tento Ironman týmu se doufám dá do kupy. Dále jak je již známo nemůžeme počítat s Petrem, Michaldem a Sykec se vyjádří až si bude jistý, zda kotník může zatížit, nebo ne.

Kdo by měl stoprocentně přijít je Mira, Prochy, Tomáš, Milan, Ríša a Pája. S Nekwishem by nás bylo 6 do pole + gološ, se Sykcem 7 do pole + gološ. Obě varianty jsou stále ještě dobré, pokud vypadne ještě někdo další, máme trochu problém.
Dobrou zprávou při této marodce je to, že hrajeme pouze jeden zápas.

V neděli se budu těšit. Sraz je v 16:45 na hřišti SVÁŽNÁ !!!!