středa 17. října 2012

Preview: Bosonohy, St.Lískovec


Konečně se hladovějící smečka vlků o víkendu nasytí. Celé tři týdny trvá čekání na další soutěžní zápas. V neděli hodinu po poledni změříme své síly s Bosonohami a následně se Starým Lískovcem.

Sestava bude ochuzena už jistě o dvě jména.  Je to obávaný střelec Petr a řízný obránce Sykec. I přes tuto nepříjemnost by nás mělo být dost a sestava se poskládá zřejmě takto:
Nekwish – Ríša, Michaldo, Pája – Mirek, Prochy, Milan, Tomáš. (post Prochyho a Páji bude na domluvě)

Bosonohy jsou toho času na 9.místě tabulky. Tabulka je však velice vyrovnaná a například na 4.místo jim chybí pouze dva body. Umístění je tedy trochu zavádějící. Oba celky, se kterými v neděli hrajeme se už vzájemně střetli ve druhém kole. S přehledem zvítězil St.Lískovec v poměru 9:3. Zde jsou prozatimní výsledky Bosonoh, z nichž asi nejzajímavější je výhra nad Storks 8:3.

3:1 Řečkovice B
1:1 Modřice
3:9 St.Lískovec
8:3 Storks
1:4 RST
2:4 Ethanol
1:1 Špilberk
2:3 Psychotip

Starému Lískovci hrubě nevyšel poslední víkend, kdy nevstřelili ani branku. Porážka od Storks 0:4 a především od RST asi dost zabolela. Zajímavost ve výsledcích byl viděl v zápase s Totenrumem, kterém podlehli nečekaně lehce 2:7. Naopak nejvyšší vítězství si urvali v již zmíněném střetnutí s Bosonohami.

0:2 Bolest
4:1 Špilberk
9:3 Bosonohy
2:7 Totenrum
6:2 Řečkovice B
0:4 Storks
0:6 RST

Na neděli se už dost těším a věřím, že i všichni ostatní. Mimo jiné, ve druhém utkání se Starým Lískovcem to bude můj 100.soutěžní zápas v dresu našeho klubu. Cirkus Carpe Diem otvírá ve 13hodin! Sraz je ve 12:30!!