středa 31. října 2012

Preview: Modřice (dohrávka)


Netradičně v sobotu odehrajeme dohrávku zápasu s Moicemi. Utkání proběhne opět na hřišti pod širým nebem na Okruhu, tentokrát však s nápomocí umělého osvětlení.

Pravděpodobná sestava se nabízí tato: Nekwish – Ríša, Michaldo, Pája – Prochy, Mira, Milan, Tomáš. Sice ještě všichni svoji účast nepotvrdili, ale myslím, že asi tak nějak budeme v neděli vypadat. Sykec se omluvil a Petrova noha se na futsal necítí a není divu, sám vím, jak těžké je rozhýbat část těla po zranění. Petr však dojde klub podpořit.

Modřice mají z naší skupiny nejméně odehraných zápasů a to je 7. My máme o zápas více. Dá se očekávat, že utkání se bude hrát na dvě tři branky, protože se střetnou dvě nejlepší obrany, nebo chcete li dva nejlepší brankáři soutěže (i když u nás chytal 4 Nekwish a 4 Ríša). Oba týmy obdrželi shodně 11 branek. Rozdíl je však ve střelecké produktivitě. Modřice mají v průměru přesně 2 vstřelené branky na zápas. CD má průměr 4 a chlup. Doufám, že roli mírného favorita zvládneme a udržíme nadále zbytek pole za námi.

V sobotu se hrají ještě další dvě dohrávky. Třetí Ethanol hraje s posledními Řečkovicemi B a v našem předzápase se střetnou Modřice s Totenrumem. Jsou to z hlediska možných bodových zisků velice zajímavá střetnutí. Pokud Ethanol (3body) i Modřice (6bodů) budou naplno bodovat a my vyjdeme naprázdno, na čele tabulky se to pekelně zašmodrchá.  Ethanol by měl 19b a Modřice s Carpe Diem po 20ti. Nechme však černých scénářů, zápas s Modřicemi je před námi a já věřím, že utkání zvládneme.

Minule jsme se s většinou dohodli, že po dohrávce půjdeme posedět na Okruh. Doufám, že to stále platí.. Nevidím to však na nějakou monstrózní pitku, protože druhý den ráno řídím do Tramtárie.

V sobotu je sraz ve 18:00, začátek zápasu je v 18:30.