čtvrtek 13. září 2012

9 lidí do pole na sobotních zápasech?


Dnes na tréninku jsem chtěl probrat a poradit se s Vámi o důležité věci a to z poskládání lidí v počtu devíti do pole. Trénink byl však zrušen a tak to probereme tady. Ze zkušeností vím, že pokud se hraje v devíti (točení 5ti útočníků), je v tom příšernej maglajz. Na druhou stranu zase nechci nikoho nechat sedět, aby se počet zredukoval na potřebných a kladně ozkoušených 8 lidí (4+4střídající). Řešení se nabízejí tři.

  1. Hrají se dva zápasy, v každém zápase by stál jeden útočník. Tzn.že dva útočníci by v sobotu odehráli pouze jedno utkání.
  2. Každý útočník, krom jednoho by nehrál poločas. Jsou čtyři poločasy, v každém by stál jeden útočník. Kdo by byl ten jediný šťastlivec,co by odehrál všechny 4 poločasy bychom se dohodli..
  3. Nechat to tak a střídat v 5ti útočnících, nehledě na chaos. Leda že by se střídali dva útočníci spolu a další tři ve trojici, každopádně by to nějakej systém chtělo mít.
Co si o tom myslíte? Vše píšu jen ze své zkušenosti, jelikož jsem okusil už hrát se čtyřmi v poli a 5ti na lavičce..nebylo to pravý ořechový a musíte mě dát za pravdu, že jak jsme hráli před 14ti dny, že se střídal hráč za hráče a každém věděl za koho jde, byl celkem dobře pochopitelný, zvládnutelnýý a také precizně zvládnutý.

Výše napsané řádky se nemusí týkat jen útočníků, ale i obránců. Pokud by někdo (byť ze zdravotních důvodů) chtěl třeba poločas stát, sestava se může dle toho upravit.

Nyní je sestava takováto: Nekwish – Michaldo, Sykec, Ríša, Prochy – Petr, Pája, Milan, Mira, Tomáš.

Je mi to vcelku jedno, záleží na Vás, pokud by jste uvítali hrát v 9ti, přijmu to. Vyjádřete se prosím, co si myslíte, že by bylo nejlepší..

p.s.: v žádném případě nechci, aby někdo zůstal doma, chci Vás na zápase všechny! :-)