neděle 19. srpna 2012

Milan - poslední posila pro tuto sezónu

S potěšením Vám - týmu můžu sdělit, že včera došlo k dohodě i s Milanem Ličákem a tak i tento borec bude posilou pro příští ročník naší soutěže. Z médií jsem se nedávno dozvěděl, že o Milana měl velký zájem brazilský celek Corinthians, nakonec se však Milan rozhodl pro to nejlepší co mohl, pro nás.

V tuto chvíli je nás tedy 9 lidí do pole a 1 brankář, což je po minulé sezoně, kterou jsme vesměs celou odehráli v počtu 7+1 dobrá zpráva. Víme, jak to vloni bylo, mnoho zápasů s jedním na střídání a jeden z víkendů, kdy jsme hráli s týmy ze spodní poloviny tabulky dokonce nebyl na střídání nikdo a my tak zbytečně ztráceli body. To se věřím letos opakovat nebude..

Sestava pro příští ročník tedy zní takto: 
Nekwish
Sykec
Ríša
Michaldo
Petr
Pája
Prochy
Mirek
Tomáš
Milan

Když se vrátím o dva měsíce zpět, zdálo se být takřka nemožné, abychom sehnali hráče do příští sezonu v dostatečném množství. Situace vypadala všelijak a stál před námi těžký úkol, sehnat v tehdejším počtu 5ti lidí další tři obstojné kvality k doplnění kádru. Dnes můžu prohlásit, že se nám situace podařila zvládnout a do nové sezony vstoupíme hned se 4mi novými tvářemi. Je mi jasné, že takřka polovina týmu je nová a úvodní zápasy tomu asi budou odpovídat, ale také věřím, že se nám podaří v průběhu sezony výkony stabilizovat a budeme hrát důstojnou roli v tabulce 3A třídy. 

Chtěl bych poděkovat všem, kdo se jakkoliv podílel na shánění nových hráčů, počínaje vyvěšením inzerátů a osobním oslovením konče. Situace Vám nebyla lhostejná a za to Vám patří velký dík.

S novými tvářemi bychom se měli vidět už za pár dnů, na čtvrtečním tréninku.

Milana vítám v klubu a rovněž se těším na dobrou a pohodovou spolupráci.