středa 13. června 2012

Preview: Madrid B, Žabinští Vlci C


Zápasy s Madridem B a Žabinskými Vlky C zakončíme letošní sezonu. Někomu možná spadl kámen ze srdce, někomu to může být líto, je to ovšem fakt, se kterým nelez nic udělat.
Předpokládám, že sestava bude minimálně ve stejném počtu jako minule, tedy s dvěma na střídání. Omluvenku zatím od nikoho nemám, tak je možný stav i tři na střídání, pokud se sejdeme všichni.
Na podzim jsme s Madridem B vyválčili hubenou výhru 2:1 po těžkém boji, s Vlky jsme dokázali zahrát dobrý poločas (2:1), poté jsme kapitulovali díky vyčerpanému fyzickému fondu a kvalitě soupeře. Zápas nakonec skončil 2:5. V obou utkáních tehdy za nás nastoupil Ondra, pro něž byl zápas s madridskými premiéra a zápas s žabinskými derniéra.

Vzhledem ke kvalitě s jakou se na jaře prezentujeme nepředpokládám, že by se nám podařilo výrazněji bodovat. Věřím však, že alespoň s Madridem B odehrajeme solidní utkání. V zápase s Vlky to už zřejmě nebude v našich rukou..

Zápas s ŽV C bude historicky dvousté utkání celkem, ke kterému nastoupil celek Carpe Diem za své více než čtyřleté působení.

Hned tři hráči z klubu si při nástupu do druhého utkání s ŽV C odbudou svá malá jubilea. Vláďa a Nekwish nastoupí v 60 soutěžním utkání od jejich vstupu do klubu. Sykec odehraje své 10 soutěžní utkání od vstupu do klubu.

Ríšovi chybí jediný bod k dosažení bájné hranice 20 soutěžních kanadských bodů.

Pájovi chybí jediný bod k dosažení hranice 100 soutěžních kanadských bodů.

Sraz na zápas je v 10:00, hrajeme v 10:30.