pátek 25. května 2012

Významná sezonní jubilea


Blíží se pomalu konec sezony a já se tak vrhl do bilancování a statistik. Udělal jsem kompletní statistiky klubu od jeho založení (sezonní i turnajové) a dále hráčské sezonní. Jsou to zajímavá čísla.. Proto však tento článek nepíšu, dokonce je zde ani nezveřejním, píši ho proto, abych upozornil na pár nedělních jubilejí hráčů našeho klubu a tím je třeba i motivoval.

Pokud v neděli Michaldo vstřelí branku, bude to jeho 20 trefa v soutěžním zápase od založení klubu. (nyní 19 branek)

Pokud v neděli Boris vstřelí dvě branky, bude to jeho 20 trefa v soutěžním zápase od založení klubu. (nyní 18 branek)

Pokud Petr v neděli nastoupí, bude to jeho 30tý soutěžní zápas za Carpe Diem. Rovněž může dosáhnout mety 20ti kanadských bodů v soutěžním zápase od založení klubu, k čemuž mu schází jediný bod. A aby toho nebylo málo, pokud ten bod dosáhne vstřelením branky, bude to jeho jubilejní 10tá trefa za Carpe Diem v soutěžním zápase.

Pokud Pája v neděli nastoupí, bude to jeho 90tý soutěžní zápas za Carpe Diem. Pokud se i trefí do sítě soupeře, bude to jeho 60 soutěžní branka od založení klubu.  

Tj. vše. Ze zajímavostí klubových statistik stojí za zveřejnění snad pouze to, že poslední letošní soutěžní zápas proti Žabinským Vlkům C bude rovněž jubilejním 200tým zápasem Carpe Diem od jeho založení. (soutěžní + turnajové = takže celkem)