pondělí 21. května 2012

Tipovačka extra


Jelikož jsem marod, ležím v posteli s noťasem, mám na všechno moře času a napadaj mě nejrůznější vylomeniny, rozhodl jsem se Tipovačku ještě před koncem mírně zdramatizovat. Věřím, že vedoucím borcům se dramatizace libit příliš nebude, ale nám ostatním, co vrčí za vraty určitě ano. V příštím víkendu budeme tipovat ne na 6 utkání, jako vždycky, ale mimořádně hned na dvojitou porci. K dispozici tedy bude k rozdělení hned dvanáct bodů z dvanácti utkání. Tipovačka se na vedoucí pozici vyrovnává a Dubovi chybí k dostižení Vládi už jen tři bodíky. O víkendu bude mít velkou šanci náskok smazat. Stejně tak i Olin má stále jakousi šanci. Ostatní se už pouze bijí pod pódiem pro vítěze. Vše bude záležet na Vašich tipech, zda Vláďa uhájí první místo, či se tabulka promíchá. Každopádně pro připomenutí.. do konce soutěže zbývají 4 tipovací víkendy. Tento je mimořádný - 12tipů, další dva budou opět klasické s 6ti a v posledním si to opět rozdáme s dvanácti tipy.
* Rád bych reagoval na Dubovu připomínku, že Vláďa čeká na odtipování Duba. Ano, je to pravda. :-) Tímto celkou kauzu ukončuji.
Navrhuji Vám řešení. Pokud někdo bere tipovačku vážně a chce si být jistý, že od něj někdo neopisuje, má možnost mě své tipy poslat do pátku na email, zveřejním je v sobotu ráno a může si být jistý, že ten či onen od sebe neopisoval.. Co Dube...nebo ostatní.. carpediem.pj@centrum.cz

 United vs. AVM Metal
Souboj čtvrtého s prvním týmem. United patřil po podzimu k úzké špičce soutěže, na jaře se však může řadit už jen ke špičce širší a nebo k Olinově studené špičce. Podzim: 2:5.

Ethanol vs. Blue Flames B
Souboj trpaslíka s Goliášem. Blue Flames je jasným favoritem. Podzim: 2:5.

Madrid B vs. Ethanol
Duel ze středu tabulky. Madrid dokzal na podzim urvat tenkou výhru 2:1. Mírným favoritem je i nyní.

Žabinští Vlci C vs. Madrid B
I dne je favorit jasný, ovšem na podzim Madridští Vlkům dva body uloupili, utkání skončilo 2:2.

Hlt Club vs. All In
All In je jasným favoritem. Podzm: 2:5.

Kickers vs. Slovan B
Dvojzápas čeká i Slovan B, nebude to mít ovšam jednoduché. Narazí na silný Kickers, který na podzim porazil těsně 5:4.

Comix vs. Slovan B
Druhé utkání budou mít s Comixe, i nám dobře známým celkem se Solomonem Kalouem v útoku. I tento duel Slovan B na podzim zvládl a to v poměru 4:2 pro Slovan.

Zbrojovka Brno vs. Most
Poslední jarní zíápas čeká i naši druhou nejvyšší fotbalovou soutěž. Čtvrtou Zbrojovku čeká devátý Most. Na domácím stadionu, i přesto, že už o nic nejde, by měla vyhrát..  

Polsko vs. Slovensko
Přátelské utkání našich vývhodních sousedů s Polskem, naším partnerem ve skupině ME.

Česká Rep. vs. Izrael
I my změříme síly v přípravném utkání s celkem z východu. Izrael je přesně soupeř našich kvalit. Remízka se více než nabízí. 
Řecko vs. Slovinsko
Naši další soueři ze skupiny. Se Slovinci jsou mírnými favority.

USA vs. Skotsko
Posledním z utkání jesouboj USA se Skotsem. Favorita hledat těžko.