středa 9. května 2012

Preview: Predatros, Kohouti


Důležitý víkend má před sebou eskadra Carpe Diem. V neděli změříme své síly s prozatím posledním Predators a lepšícími se Kohouty.
Sestava není zcela jasná, jelikož do této chvíle není v přítomnosti ani čárka, lze se tedy domnívat, že s nedělí počítá celý mančaft. Každopádně bych byl rád, aby pravidlo psaní se na tréninky a zápasy bylo zachováno. Poslední dobou tento trend jaksi upadá, což má neblahý vliv na moje nervy a dochází k jejich pravidelnému podráždění.


Predators, tým se kterým jsme odehráli na podzim velmi špatné utkání. Ještě nedlouho před koncem jsme prohrávali 1:3, poté vzal kuš do rukou Boris a dvěma přesnými zásahy nakonec alespoň povalil urputného divočáka. Letošek zatím Predators vychází o něco lépe. K jedinému podzimnímu bodu získaného s námi nyní už přibyly další tři za výhru s Madridem B a zápas s Blue Flames skončil proklatě zajímavě, výsledkem 4:6. S All Inem dostali latu 2:9 a s Žabinskými Vlky C padli 1:8. Jsou to sice velké čísla a le jak lze odečíst z jmen soupeřů, los zápasů na úvod každé půlsezony týmu rozhodně nepřál. Věřím v zisk tří bodů a odčinění tak kočkopsa, co jsme předvedli v minulém vzájemném duelu. Ještě bych si neodpustil jednu zajímavost.. V neděli nám má pískat i v zápase s Predators rozhodčí Kabeláč, který dle mého je aktivním hráčem Predators a občas se i strefí.. Dochází zde tedy k takzvanému střetu zájmů. Nejsem nějaký urýpaný uplakánek, ale jen pro zajímavost jsem se optal Poláka, jestli se jedná o toho samého člověka. Na odpověď čekám..

V druhém zápase přivítáme Kohouty. Čtvrtý celek tabulky, který si minule vyšlápl i na Blue Flames B, který poprvé v sezoně klopýtl. S kohouty máme kladnou bilanci, na podzim jsme je i díky šutérovy Svárovi porazili 3:2. Na Turnaji Nadějí nedávno jsme vyhráli 4:0, ovšem tam jsme měli slavnou obranu z kraje, takže posouzení není relevantní. Každopádně se bude jednat o těžký duel, protože v nohách už budeme mít Predátory. Kohouti ovšem také a to s All Inem.

Tabulka je stále našlapaná od čtvrtého místa k devátému v pár bodech. Byl bych rád, Carpe Diem urvalo 6 bodů, ale všechno záleží na momentálním rozpoložení a mnoha okolnostech. U nás je to vždy na náhodu a jak se kdo vyspí..

Začínáme ve 13:00, sraz tedy bude ve 12:30. Zapište se do přítomnosti, zda jdete, nebo ne.