pondělí 7. května 2012

Nadvláďa v Tipovačce

Svoji nadvládu, nebo chcete li nadvláďu v Tipovačce upevnil opět dobře tipující Vláďa. Stjně jako on, po třech bodech zíkal také Petr, Pája a Olin. Výherce kola však hgledejme jinde, je to Dub se čtyřmi správnými tipy. Naopak jen dva uhodnuté zápasy připadly Sykecovi. S ohledem na podobný bodový zisk všech tipujících by to s celkovou tabulkou nemělo nic výrazného udělat, nahrál nám ovšem fakt, že Daníček celý pátek prospal a nestačil své tipy vyvěsit. Přišel tak o drahocené body a ztratil jak na třetího Olina, který mu opět ufrnkl, tak už i na čtvrtého Páju a pátého Petra. Daníček se tedy připravil o stíhačku Olina v závěru soutěže a smutně nyní kouká ze šestého místa.
Do konce Tipovačky letošního roku zbývá posledních 6 kol, jen pro informaci.

Hlt Club vs. Madrid B
Zápas naší skupiny. Na podzim zvízězil Madrid B těsným výsledkem 2:1. N ajaře se však tomuto španělskému velikánovi příliš nedaří a v současnosti mu patří až osmá pozice. Zato Hlt Club si vede velmi solidně, je na místě pátém.

Carpe Diem vs. Predators
Všichni jistě máme ještě v živé paměti památný zápas, kdy Boris svými dvěma zásahy v závěru vybojoval alespoň remízu s outsiderem skupiny, Predators. Jak si budeme vést s posíleným soupeřem nyní? CD figuruje momentálně na 7.místě, Predators se prozatím ode dna neodlepili.

Carpe Diem vs. Kohouti
N podzim to byl velmi vyrovnaný duel, který nakonec vydřel náš celek v poměru 3:2. Nyní se zdají Kohouti ve velké formě, vítězství nad Blue Flames B minulé kolo hovoří za vše. Svoji formu povrzují i svojí pozicí v tabulce. Nyní jsou na pěkném čtvrtém místě.

Vstřelí o víkendu branku do sítě soupeře Michaldo i Vláďa? 
Je jedno kdo ve kterém zápase, nebo jestli dají oba dva v zápase stejném. Otázka tedy zní jasně a já jsem zvědav na výsledek.
1: ANO
2: NE

Finsko vs. USA
Víkendový zápas MS v hokeji svede ve vzájemý duel domácí Finy a celek ze zámoří. Není nutno se zde dlouze rozepisovat, kdo sleduje MS má jistě přehled, kdo si jak vede.

ČR vs. Rusko
Prozatimní hra národního mužstva se mi zdá jakási neslaná nemastná. Porazit Rusy v současném rozpoložení se mi zdá jako kousek z říše snů. Ale nic není nemožné..