čtvrtek 9. února 2012

Harmonogram únor / březen / duben


Hluché místo v přípravě klubu na sezonu každý využívá po svém. Dozvídám se, že někteří z nás své tělo zocelují v posilovně, jiní v hospodě u piva, či lihoviny. Hluché místo, jak jsem nazval poslední dobu má na svědomí větší počet zrušených tréninků z různých důvodů. Dnes přicházím s jakýmsi harmonogramem, co nás do zahájení jarní sezony ještě čeká..

každou středu ve 20:00, ZŠ Horníkova
Vypadá to vypadá, že ve středu by se konečně mohl uskutečnit „pravidelný“ trénink. Jsem zdráv a doufám, že i všichni ostatní. Antabus dosud naši slabou účast akceptoval, ale nebude tomu tak na věky. Tréninky v hale tedy stále pokračují, zrušeny nebyly a tak se nadále budeme pravidelně každou středu scházet na ZŠ Horníkova. Připomínám, aby jste se psali do účasti na tréninků, počínaje tímto okamžikem, ať víme, kolik nás teď a následně každou středu bude.

19.února, 26.února, nebo 3.března - o umístění na Brno Open
Další akcí je zakončení letošního Brno Open turnajem o umístění. Jedná se o miniturnájek čtyř mužstev končící ve skupinách na stejném místě jako my, tedy na 7. Soupeři nám tedy budou Riders (sk.A), Rajhrad (sk.B) a Barum (sk.D). Tím se rozhodne o konečném pořadí týmů účastnících se turnaje. V našem případě jde o pozici mezi 25. a 28. místem celkově. Datum uskutečnění turnaje je zatím neznámé, i když už téměř klepe na dveře. Na stránkách BAF jsou uveřejněné celkem 3 termíny, z nichž jeden bude náš. 19.února, 26.února a 3.března. Hned jak bude znám rozpis a data zápasů, na stránkách Vás s nimi seznámím. Pokud bychom hráli toho 19.tého, bylo by to už za 10 dní! Proto bedlivě sledujte stránky a s tím spojenou účast / neúčast v onom víkendu..

16.března - hospoda, 4.narozeniny Carpe Diem
V pátek 16.března se sejdeme k tradičnímu posezení u limonády. Tento rok to vyšlo naprosto přesně, protože právě 16.března byl klub Carpe Diem založen. Oslavíme tak čtvrté narozeniny klubu. Místo a čas konání budu řešit v březnu. Srdečně na akci zvu všechny lidi, kteří s Carpe Diem měli co kdy do činění.

25.března (1.dubna) - Turnaj nadějí
Přihlásil jsem nás do turnaje, na kterém jsme vloni chyběli, Turnaj nadějí 2012. Je více než jasné, že my už žádné naděje nejsme a ani nadějně nevypadáme, přesto jsem se rozhodl tuto zřejmě poslední zkoušku před začátkem soutěže absolvovat. Naše skupina je  Céčko, hrající se v neděli 25.března opět na Okruhu v Novém Lískovci. Byl vybrán dopolední termín, od 8:00 od 13:00. Zatím jsou známí tři soupeři, s nimiž Vás lehce seznámím v jednom z následujících článků. Skupiny bude zřejmě 6ti členná, takže nás  v jeden jediný den bude čekat rovných 5 zápasů! Samozřejmě s kratší dobou hraní, než je obvyklé.
Pokud by se postoupilo ze skupiny, následoval by souboj play off a to následující týden, 1.dubna.
S turnajem je spojené i placení startovného, které činí 1200 korun. Na stránkách zadám v nejbližší době nový odkaz – účast na Turnaji naději – kde se členové klubu napíší, zda se turnaje zúčastní, nebo ne. Takto můžete učinit do konce měsíce února, poté bude následovat rozpočítání a vybrání peněz poprvé novým finančníkem Michaldem, přičemž na to bude mít 14 dní. Startovné musí být zaplaceno do 15.března!! Organizaci při výběru peněz a následné zaplacení nechávám plně v jeho režii.

?? 8.dubna - turnaj Red Devils Cup ??
O týden později 8.dubna je již tradiční turnaj pořádaný týmem rudých ďáblů, Red Devils Cup, kde jsme minulý rok sklidili velký úspěch. Padli jsme až ve finále a tak by zde byla možnost obhajoby této vskutku skvělé pozice 2. místa. Turnaj jsem zatím nepřihlásil a je na naší domluvě, zda se na turnaj přihlásit, nebo ne.

15.dubna - jarní část sezony
Následující týden již začíná jarní část sezony. 15.dubna v 9:00 nastoupíme proti Blue Flames B a hned po tom s All Inem.

To je ve zkratce tak vše. Jednotlivé data, kde není uvedeno přesně budu aktualizovat, proto sledujte nadále naše stránky.

Žádné komentáře: