středa 2. listopadu 2011

Tipovačka

Neapol vs. Juventus
Asi nejzajímavější zápas víkendového kola italské serie A. Pátá Neapol hostí první Juventus.

Hannover vs. Schalke
Tento víkend je na půdě futsalové i fotbalové málo zajímavých zápasů, proto se objeví i lehce méně atraktivní zápasy. A možná je to právě tento.. O to bude zajímavější tipovat vítěze. Najít si tabulku dá práci..

Slávia vs. Plzeň
Kouč Straka se zdá slaví úspěch. Slávia se pomalu zvedá a v příštím kole narazí na účastníéka Ligy Mistrů Plzeň. Jak uspějí sešívaní proti svišťovi Horváthovi a jeho smečce?

Braga vs. Benfica
Tuším že poprvé se objevuje v nabídce i portugalská nejvyšší soutěž a hned se jedná o duel velmi zajímavý. Čtvrtá Braga, loňský účastníky Ligy Mistrů se střetne s legendární Benficou Lisabon, která je na místě druhém.

Atletic Bilbao vs. Barcelona - počet vstřelených branek Barcelony
Tentokrát nebudeme tipovat vítěze, protože je téměř jistý. Španělská liga se zcvrkla na souboj Realu s Barcelonou o čelo a zbytek tabulky dělá jen takové křoví. Proto ns dnes čeká něco trochu jiného.. Barcelona v 10ti zápasech vstřelila 32 branek, což je 3,2 branky na zápas. Moje otázka zní.. Kolik Barcelona vstřelí branek Atlketicu?
1: 0-2
2: 3 a více

Martin a Olin
Bývalí hráči CD posláni na farmu, nazývanou též Slovan B. O víkendu Slovan hraje dva zápasy, ve kterých oba hráči s největší pravděpodobností nastoupí. Moje otázka zní, podaří se Martinovi Mrázkovi, zvanému Mrazič a Olinovi vstřelit branku? Je jedno kdo v jakém utkání. Jde o to, aby v zápisech z utkání byl jeden i druhý uveden ve střelecké listině o tomto víkendu.
1: Ano, oba tento víkend vstřelí branku
2: Ne, branku vstřelí jen jeden z nich, nebo žádný

Žádné komentáře: