úterý 8. listopadu 2011

Poslední podzimní kolo Tipovačky

A máme to za sebou, skoro.. O víkednu se uskuteční poslední kolo Tipovačky pro tento rok. Soutěž tak bude mít za sebou svoji podzimní část. S prvním zápasem Carpe Diem na jaře se opět rozběhne a bude pokračovat plynule dále.. Samozřejmě bodové zisky zůstanou. V neděli se tedy dozvíme podzimního krále!
.
ČESKÁ REPUBLIKA vs. ČERNÁ HORA
Reprezentace už v pátek hraje svůj první barážový duel s Černou Horou. Jak dopadne?

TURECKO vs. CHORVATKO
Zápas se bude odehrávat nejen na hřišti, ale i v hledišti. Oba tábory fans patří k nejdivočejším v evropě a tak se je nač těšit.

ANTABUS vs. ZONER
Svoji podzimní pouť soutěží končí i Antabus. Svoje poslední utkání odehraje s týmem Zoner, který je jednu příčku pod Antabusem, na 7. Tabulka C skupiny je velice vyrovnaná a případný úspěch Antabusu by je mohl vynést až k postupovým pozicím..

ALL IN vs. BLUE FLAMES B
Dva neporažené celky naší skupiny. Přímý boj o první místo a o krále podzimní tabulky.

ETHANOL vs. DONKEYS
Boj z opačného půlu tabulky. Devátý Ethanol přivítá desáté Donkeys.

PÍSKOVNA B vs. SLOVAN B - počet branek v síti Slovanu
Pískovna B je bezkonkurenční celek letošní 1.A třídy s průměrem 7 vstřelených branek za zápas. Ze 14ti utkání jich jen jeden prohráli, zbytek vyhráli. Kolik branek nasází střelci Pískovny Slovanu?
1: Pískovna B dá Slovanu B 0-5 branek.
2: Pískovna B dá Slovanu B 6 a více branek.

To je vše, přátelé. Uzávěrka tohoto víkendu je už v pátek v 19:30, nezapomeňte! Po odtipování víkednu ještě uveřejním podzimní tabulku v celém jejím lesku.. na jaře s tipováním nashle.

Žádné komentáře: