pondělí 24. října 2011

Tipovačka

Tabulka našich tipérů se pekelně zamotává a ďábelsky vyrovnává. Tipující povětšinou od sebe dělí bod, maximálně dva, takže každé kolo může být na prvních příčkách někdo jiný. Dlouhodobě potvrzuje svůj dobrý odhad Vláďa, kterému se podařilo setřást Duba a osamostatnit se na čele tabulky. Nepříjemně začíná na Daníčka a mě dotírat Sykec, který moc kol neodehrál, ale svým vytříbeným odhadem se dokázal přiblížit na dohled vedoucí skupince.
Další díl Tipovačky brobrázdí vody evropských lig, ale z největší části bude zaměřena na naši futsalovou skupinu F, kde se začne lámat chleba a to doslova. Svoje síly konečně změří ve vzájemných zápasech hned čtyři nejsilnější celky a tím si pochopitelně poberou navzájem body, z čehož bychom mohli za příznivé konstelace profitovat my.

CHELSEA vs. ARSENAL
Arsenal se pomalu začíná zvedat a dotahovat se na vedoucí celky. Nyní je sedmý v tabulce a případná výhra nad Chelsea by Arsenal zřejmě katapultoval do elitní pětky. Chelsea v posledním kole nezvládl zápas s Queens Park Rangers a prohrál na tamní půdě 0:1. Důvodem toho bylo jistě i dvojí vyloučení. Londýnský celek si jistě bude chtít spravit chuť v domácím střetnutí. Derby, kde je mírným favoritem tým Petra Čecha.

INTER MILÁN vs. JUVENTUS
Inter je prozatím největším překvapením evropských lig. A to bohužel v záporném slova smyslu. Milánský celek zvyklý na evropské poháry, nedávný vítěz Ligy Mistrů se v letošním ročníku Serie A houpe nad propastí sestupu. Inter je až na 16.místě a vyhlídky na zlepšení se nejeví reálně ani v nadcházejícím kole. Soupeřem mu totiž bude slavný Juventus, kterému se letos daří a patří mu 2.místo. Výhoda domácího prostředí bude u milánských, přesto je mírnějším favoritem celek v černobílých zeber.

BLUE FLAMES B vs. MADRID B
Začneme zkraje. První zápas hracího víkendu na sebe narazí dosud první celek Blue Flames B a celek okupující 4.pozici - Madrid B. Plameny dosud nepoznali hořkost porážky, což se není může změnit, protože až dosud poráželi celky ze spodní poloviny tabulky. Bude to řežba.

ALL IN vs. ŽABINŠTÍ VLCI "C"
Zápas nadšených mladíků s vysloužilými Vlky. All In dosud neztratili ani bod a se šesti výhrami, žádnou prohrou, ani remízou jim patří 2.pozice. ŽV je zkušený celek a bude velmi zajímavé sledovat kontroverzi rozdílných pojetí hry. Za ŽV v minulém kole nastoupil "B tým", což je z potvrzených zdrojů jejich stránek. I to možná může hrát roli při Vašem tipu na vítěze. Vlci jsou v tabulce na 3.místě.

ŽABINŠTÍ VLCI "C" vs. BLUE FLAMES "B"
Asi nejzajímavější zápas tohoto víkendu. První BF proti třetím ŽV. Odhadnou vítěze je takřka nemožné.

SANTA MORGANA vs. CARPE DIEM
Prestižní utkání, co více k němu dodávat. Carpe Diem je na 5.místě, číhá na zaváhání vedoucích celků. Santa Morgana je se stejným bodovým ziskem na 6.místě.

BONUS!!!
BUDE UDĚLENA V ZÁPASE SANTA MORGANA vs. CARPE DIEM ČERVENÁ KARTA?
1: ANO
2: NE

Pro lepší orientaci přikládám tabulku naší skupiny:
http://www.futsalbrno.cz/index.php?list_folder=58&article=363
Tento týden se tedy tipuje hned na 7 zápasů. 6+bonus za který můžete získat rovněž jeden bod. Od příště už to bude opět klasicka - šest špílů..
Zarovnat do bloku

Žádné komentáře: