čtvrtek 6. října 2011

Čtvrtý obránce

Je potřeba řešit pozici čtvrtého obránce. V současné době tým disponuje 3mi obránci a 6ti útočníky, což je nepoměr, který je nutno v co nejkratší době pořešit a určit pokud možno nastálo nějaké východisko. Minule jsme při soutěžním zápase řešení s vyloučením Nekwishe museli spíchnout horkou jehlou, když nám zbyl jediný obránce a s výsledkem jsem příliš spokojený nebyl. Na hřišti byl choas a zmatek.
Chtěl bych Vás, každého, poprosit o vyjádření..kdo by měl dlouhodoběji zastat úlohu obránce v týmu. Myslím, že nemá cenu jeden zápas hrát tak a druhej onak..protě trvalejší řešení je podle mě na místě.
Obránci: SYKEC, RÍŠA, BORIS.
Útočníci: PETR, SVÁRA, MARTIN, MICHALDO, VLÁĎA, PÁJA.
.
Zvažte to, prosím. Jsem na vážkách ještě v jedné věci. Bez jakéhokoliv poklepávání se po ramenou a slovního sebeukájení si reálně myslím, že pokud budu vybrán a půjdu do obrany - budu se skutečně věnovat této činnosti.. tým, potažmo hra týmu, střílení branek klubu tímto podle mého úsudku utrpí. Je to možná jen můj názor, vyjádřete svůj.. Jednoduše nemám fyzičku na to, abych se věnoval defenzívě a podporoval dlouhodobě i ofenzívu. Tímto se nikterak nechci distancovat od nové role obránce, to vůbec. Pokud si myslíte, že to bude dobré řešení, předložte návrh na stůl a můžeme se o tom bavit..
Co se týče Martina a Sváry, opět bez jakéhokoliv obalu řeknu svůj názor. Jejich postavení do obrany je v tuto chvíli nereálné. Se soutěžním futsalem si podali ruku teprve nedávno a je očividné, že zatím nemají zažité potřebné návyky, nutné k trvalému obsazování hráčů. V obraně je nutné stoprocentně vědět, jak se chovat a obsazování hráčů, jejich neustálé, důsledné pokrývání je prvním a hlavním předpokladem. Proto z důvodu „novátorství“ bych toho nové duo nedoporučoval..
Zbývá tedy Petr, Michaldo a Vláďa. Myslím, že všichni z nich už načerpali potřebné dovednosti a jsou futsalově vyzrálí, aby úlohu v obraně splnili v kvalitní formě.
.
Zkuste popřemýšlet a napsat na diskuzi nějaký svůj názor, jak by se situace dala řešit.. díky.

Žádné komentáře: