úterý 9. srpna 2011

Spekulace: Martin "Mrazič" odchází do Slovanu

Tato spekulace rovnající se téměř jistotě vyplula na povrch před několika dny. Hráč na volné noze Martin Mrázek, který ještě nedávno působil v barvách Carpe Diem zřejmě v nejbližších dnech podepíše lukrativní smlouvu se Slovanem Brno
Je to tak druhý hráč po Danovi, který po sezoně zamířil do řad Slovanistů. Na rozdíl od Dana, který prakticky neví, do čeho jde, Martin je už protřelý svým působením v tomto klubu z přelomu tisíciletí a pár roků poté.. Vrací se tak na rodnou hroudu, která ho zasvětila do tajů futsalu.Skutečnou hvězdou se však Martin stal až po příchodu do Carpe Diem, což je neoddiskutovatelná pravda, kterou by mě potvrdil i televizní moderátor, pan Šiška. 
Zajímavostí je, že Slovan B minulou sezonu se nedokázal vyhnout pásmu sestupu a měl tedy spadnout z 1.třídy do 2. Nestalo se tak, vyšší síly zafungovaly a Slovan bude i v příští sezoně podle rozpisu hrát třídu první. Je to komedie..ve které nelze věřit ničemu a děje se ve všech  brněnských třídách.. Jde o to, že mnoho týmů postup z různých tříd odmítne a tak se naskýtá šance pro týmy, které sestoupili, jestli by něchtěli dostat takzvanou druhou šanci a i příští sezonu hrát stejnou soutěž, ze které by za optimálních podmínek sestupovali.. No a to je tento případ..

Žádné komentáře: